Синът на бившия икономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги, е шофьорът ранил трима тийнейджъри на тротоар в Петрич снощи, съобщава Struma.com.  

Пламен Попстоянов напуснал системата, станал управител на "Петричка праскова" и неин ликвидатор. Около името му и предприятието имаше големи скандали, които стигнаха и до съда.



18-годишният младеж причинил кървавия инцидент в Петрич се е врязал в култовото заведение „Катмите”, което е собственост на съпруга на административния ръководител на Районна прокуратура Петрич Пиринка Костадинова.

Шофьорът, който имал книжка от 1 месец, е изтървал управлението на автомобила и се забил в заведението, като помел чакащи под навеса му младежи.  

Децата се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

Припомняме, че това са: 17-годишно момче от село Първомай, настанено за лечение в МБАЛ - Югозападна с опасност за живота, 15-годишно момиче от село Тополница, настанено за лечение в МБАЛ - Югозападна с опасност за живота и 16-годишно момиче от село Първомай, настанена за лечение в МБАЛ - Югозападна без опасност за живота.

Според БГНЕС двама от пострадалите младежи са брат и сестра. Момчето е с ампутиран крак.

Пометените от джигит деца са от Първомай и Тополница, борят се за живота имЖестокият инцидент стана тази нощ на тротоар в Петрич