Новото строителство в Пловдив е в своя пик – градът привлича наши и чужди инвеститори, които отговарят на широкото търсене с разнородни и интересни предложения. Представяме ви селекция от тристайни апартаменти от различни квартали на града. Впечатлиха ни с добрите си локации, високото качество на строителство и удобното разположение на стаите. 

 1.Зеленина и вода 

Започваме с предложение за тристаен апартамент на метри от Гребната база. Намира се в спокоен и тих район с много зеленина. Районът е подходящ и за малките жители – парк Отдих и култура, гребната база и новостроящата се зоологическа градина са наоколо. За битовите нужди в близко разстояние се намират супермаркети и аптеки.

Апартаментът е с приветливо изложение юг-запад откъм голямата тераса, която от своя страна гледа към зеленината на парка.

Терасата има излаз към двете спални и всекидневната. Идеална е за поставяне на градински мебели през топлия сезон.

Апартаментът разполага с две отделни бани. Всекидневната има достатъчно естествена светлина, а в края и е разположен кухненският бокс.

Цената на апартамента е 97 960 евро. При интерес се обадете на тел. 0876 797979.

 

 2. Всичко, което ти трябва е на крачка разстояние 

Представяме ви тристаен в Кючук Париж, разположен на най-удобният за живущите 2-ри етаж в седем етажна сграда. Локацията е много практична – с излаз към бул. “Никола Вапцаров” с добри връзки към главните точки в града. На пешеходно разстояние се намира новоотвореният търговски комплекс с хранителни магазини, ресторанти, аптека, банка и казино.

Изложението на апартамента е изток – юг. Има две спални в двата края на апартамента, като едната е с източно, а другата с южно изложение. Към всяка има малка тераса. Сградата разполага с асансьор.

Цената на апартамента е 48 570 евро, а общата квадратура е 83.32 кв. м. При интерес се обадете на тел. 0876797979.

  

  1. Панорама към Родопите 

Представяме ви тристаен в Тракия с панорамна гледка към Родопите. Намира се на 13-я етаж в 14 етажна сграда, в близост до Happy, Homemax и Lidl. До идеален център се стига за 5 минути с кола, а Бачковският манастир е на 25 минути.

Апартаментът е с изложение изток-запад-юг и има две тераси. Има две тоалетни, а едното помещение е с проект за вана.  

В случай че си търсите тристаен с инвестиционна цел, Traffic Properties може да поеме работата от строително-довършителните дейности, през обзавеждането, до менажирането на имота, дори и да се намирате в друго населено място.

Цената на апартамента е 68 906 евро, а общата квадратура е 111,14 кв. м. При интерес се обадете на тел. 0876797979.

  

  1. На брега на Марица

Един от най-привлекателните тристайни е в Широк център  – разположен на 2-я етаж от общо 11, с площ от 111,38 кв. м. Този апартамент е идеалният избор за хора, които обичат водата – намира се на бул. Марица и е с директен изглед към реката. Разположен е на комуникативно място с всички удобства нужни на човек. Локацията е подходяща и за хора с домашни любимци.

Архитектът залага на правите линии и правилните форми. Двете спални са с размер 15,37 кв. м, а всекидневната и кухненският бокс са 31,40 кв. м. За удобство на живущите има две бани.

Цената на апартамента е 70 434 евро, а общата квадратура е 119,38 кв. м. При интерес се обадете на тел. 0876797979.

 

 Разгледайте още обяви на сайта https://trafficproperties.bg/

TRAFFIC PROPERTIES е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.