Огромна база с производствена част, две къщи и офис постройка, намираща се на 30 километра от Пловдив, излезе на пазара на имоти. 

Бизнес имението е разположено в полите на Средна гора в село Горна Махала, което пък е в непосредствена близост до горещите хисарски минерални извори.

Върху 8 декара и половина са построени луксозна основна жилищна къща, къща за гости или персонал, отделна сграда с елегантен работен кабинет, както и голяма производствена база, която може да бъде използвана по усмотрение на бъдещия собственик. 

Между сградите се зеленеят големи облагородени тревисти пространства, които придават на мястото изключителен простор и мултифункционалност. Сградите за жилищно ползване са преминали през генерален ремонт, проектирани стилно и естетически издържано, и съдържат всички необходими помещения - кухня и трапезария, спални помещения, голяма всекидневна стая, баня и тоалетна, гараж, както и складово с перално помещение.

Безспорен акредитив е новоизграденият асфалтов път, който го прави напълно достъпен, както и порталното пространство, което има мащабите за преминаване на тир. 

Атрактивният имот се появи сред офертите на агенция "Явлена" и прави впечатление новаторското му представяне с 360-градусов изглед. Технологията позволява панорамна разходка из всяко ъгълче на сградите, по двора, и буквално представлява пълноценен заместител на един сериозен оглед, изискващ време и средства. 

Можете да видите да се озовете директно в подбалканската база и да разгледате през 360-градусова визия имота - тук.