Хубавите неща са скъпи. Има и не толкова скъпи, но те със сигурност не са толкова хубави. А къщата е сред нещата, които трябва да бъдат хубави. Затова и пловдивският бизнесмен е избрал интериор,в който под един покрив се преплитат великолепието на модерния уют и последните технологии, незабележимо вплетени в интериора. Жилище за семейство, създаден с много желание и любов, което е едновременно представително и удобно, оборудвано с интелигентните системи за управление на дома. 

Така ще изглежда една от къщите в новия комплекс CASA MIA , който следващата година ще бъде завършен. Извънградският комплекс се намира в един от най- атрактивните райони на Пловдив - "Остромила", който е предпочитан от пловдивчаните с възможности, а хората, които вече живеят там го наричат пловдивският "Ориндж Каунти". Концепцията е съчетание на спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. 

На зеления "остров", който се намира на границата на Кючук Париж и Остромила в момента се строят 24 градски къщи на 2 и 3 етажа и 7 бутикови жилищни секции на 4 етажа с общо 123 апартамента.   Строителството на комплекса върви с много бързи темпове  и всички секции вече са с  АКТ 14. Проектът на комплекса е на едно от най-реномираните пловдивски архитектурни бюра  „RT consult”, които са избрали типичния средиземноморски стил като визия. 

За разлика от ограниченията, които налагат градските комплекси, там имотът позволява повече пространство. Апартаментите се състоят от просторна дневна с трапезария и кухня, една, две или три спални, бани с тоалетна, тераса с гледка към вътрешен двор.

На входа на всяка сграда е поставена система за контрол на достъпа, асансьори, а вътрешнопарковото пространство е решено в богата висока и ниска растителност, заобиколена от живописни зеленина, детска площадка и площ за спорт.

Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси.

Пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена и има бърз достъп както до сърцето на града, така и до Околовръстното шосе.

Жилищата в комплекс "CASA MIA" отговорят напълно на изискванията и на най- взискателните клиенти. Те са със зидария с керамични тухли WEINERBERGER, пеккамерна PVC дограма със стъклопакет,  фасадата е BAUMIT топлоизолационна система 10 см. в комбинация с камък , покривът е с хидро и топлоизолационна система на италианската компания GENERAL и керемиди на BRAMAC. Използваните материали гарантират изключително добра хидро и топло изолация и жилищата са с високо ниво на енергийна ефективност. 

Цената на квадратен метър на апартаментите е промоционална – 620 евро за квадратен метър. При къщите квадратният метър е 790 евро. 

Повече информация за комплекса можете да получите на тел. 0879040404.