Platinum Homes е първокласен жилищен комплекс, изграден в един от най-желаните квартали в Пловдив. Намира се до моста на Адата, между бул „Шести септември” и бул. „Марица”. Цялостната концепция на Platinum Homes е свързана с уют, добра локация и модерна визия.

Комплексът се състои от четири секции, като три от секциите са с изглед към река Марица. В секция А е предвиден търговски център, който да задоволи нуждите на живущите в комплекса.

За максималният комфорт на живущите е предвиден подземен паркинг с гаражи и паркоместа, както и наземни паркоместа. Паркирането е осигурено на 100%, което е голям плюс.

Цените на апартаментите са 590 на кв. м. Плащането е разсрочено и удобно за клиента. 

Локацията е изключително удобна - разстоянието до центъра е 5 минути с кола. Районът е добре урбанизиран и има всичко необходимо за градския човек – Била, MrBricolage, McDonalds, KFC, фитнес клубове са на крачка разстояние.

Местоположението е много подходяща за любителите на спорта и тези с домашни любимци, заради близостта до река Марица и вело и пешеходната алея покрай нея.

Комплексът разполага с широк избор от апартаменти – едностайни, двустайни и тристайни, с различен брой тераси. Двустайните апартаменти са от 66 кв. м, а тристайните са от 93 кв. м. Студиата в комплекса вече са разпродадени, с изключение на 3 ексклузивни.

Строителят залага на луксозно завършени общи части с положен гранитогрес. Предвидени са по два асансьора във всяка секция. Апартаментите ще бъдат завършени по най-високи стандарти – алуминиева дограма с троен стъклопакет, блиндирани входни врати, изградена ВИК инсталация на тапа, ел инсталация с монтирани ключове и контакти и ел. табла, окабеляване за интернет, поставяне на видеодомофонна система.

Строителството ще се извърши в период от 2 години. Комплексът ще започне да функционира края на 2021 год.

Повече информация можете на намерите на тел. 0876 797979.

 

TRAFFIC PROPERTIES е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.