Третият сезон на романтичното риалити „Ергенът“ стартира снощи и още докато течеше пилотният епизод, социалните мрежи се изпълниха с коментари.

За трети път 26 жени се включват в битка за сърцето на един мъж пред камерите и зрителите. Тази година те ще се борят за сърцето, любовта и розите на Алек – синеок млад предприемач от София, който управлява транспортния бизнес на родителите си.

„Искам да си намеря човека. Готов съм за едно ново начало. Не мога да си представя какво ме очаква. Единственото, което знам, е как ми бие сърцето“, каза Алек в началото на предаването, преди да се е срещнал с претендентките.

Малко след това допълни: „Вярвам в любовта от пръв поглед“.

В първия епизод той се срещна с 13 от момичетата – инфлуенсър, маникюристка, софтуерен инженер, поп фолк певица, стюардеса, пожарникар, специалист по дигитален маркетинг, бивша спортистка и няколко моделки. Вижте визитките им:

Започна „Ергенът", вижте първите участнички, които се борят за розата

Довечера предстои влизането в шоуто на следващата половина от момичетата, а през следващите 3 месеца зрителите ще могат да следят как се развиват взаимоотношенията както между съперничките, така и между всяка от тях с бизнесмена. За една от тях приказката ще приключи още в довечера, преди да е започнала – коя е тя предстои да разберем.

За останалите остава да се насладят на приказното имение на гръцкия остров Родос и да дадат максимума от себе си, за да впечатлят Алек и спечелят неговата любов. А зрителите ще получат това, което очакват да видят - красиви гледки, тоалети, бижута, коктейли, взаимоотношения и скандали. Защото бързо след старта в отношенията между момичетата започнаха да се намесват завист и злоба. Още от анонсите на предаването се видя, че скоро след началото играта загрубява - с обиди и крясъци.

В първия епизод станахме свидетели и на първата целувка, но значи ли тя нещо повече и какво още може да се случи – предстои да разберем. Интересно е да се проследи и дали ще пламне пожар между пожарникарката и Алек и как ще бъде потушен той и дали някоя от другите екзотични красавици няма да го отмъкне за себе си... Още в първия епизод една от дамите трябваше да получи розова роза, която е символ на неговото най-силно впечатление от някоя от участничките. Е, ще трябва всички да изчакат останалите 13 момичета, които ще се борят за сърцето на Алек.

Дали това е представителната извадка за младите момичета в България, дали това е модел за подражание или не, това трябва да кажат специалистите, а зрителите сами ще трябва да преценят къде е границата.

Мариана Обретенова: При ТОЗ материал в това риалити,най-добре момчето да си остане ерген!Те живеят в претенции.Изискват от обществото и го осъждат чрез колапса на собственото си мнение, но наричат това свобода на словото

Пловдивското участие в шоуто

В предаването влиза и пловдивчанка - Надя Георгиева е софтуерен инженер, който работи по специалността си. Определя себе си като забавна, импулсивна, жизнерадостна и искрена млада жена, жадуваща за приключения и емоции. Обича да пътува, стига да е заобиколена от приятни хора. Ненавижда фалшивото поведение, лицемерието и лъжата. Обича правилата и се старае да ги спазва.

При срещата си с Алек Младенов, Надя му подари кърпичка, изписана ситно с програмен код. Алек ще трябва да опита да разчете какво му е написала тя. Как ще се развиват отношенията между тях, предстои да разберем в следващите епизоди.

 

снимки: bTV Group