Най-обсъжданото реалити в ефира - „Ергенът“, – вече събра в луксозното имение на остров Родос всички участнички. Снощи влязоха и втората половина претендентки за сърцето на младия бизнесмен Алек Младенов. В следващите 3 месеца те ще се конкурират за любовта му.

Дамите са колоритни и веднага предизвикаха стотици коментари в социалните мрежи. Припомнете си техните визитки по-долу:

Започна „Ергенът", вижте първите участнички, които се борят за розата

„Ергенът": Втората половина участнички влезе в имениетоВижте коя напусна шоуто преди приказката да е започнала

Церемонията на розите и първата напуснала

Още преди да е започнала приказката, от предаването трябваше да си тръгне една от претендентките. Оказа се, че това е 36-годишната бизнес анализаторка Гълъбина Лилова от София.

Гълъбина Лилова

Тя не успя да се пребори за розата от Алек, която да ѝ осигури оставане в предаването. „В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка“, сподели Гълъбина. След края на предаването, тя каза, че „няма случайности, дори и в любовта!“

В социалните мрежи по-голямата част от коментарите за Гълъбина са позитивни, но потребителите критикуват начина, по който тя се представи на първата среща и отдават именно на това отпадането ѝ:

Georgi Dimitrov: Естествено красива, интелигетна и знаеща какво иска от живота жена. Тя нямаше място в това предаване с останалите ... индивиди.

Диди Иванова: Тръгна естествено красива жена, останаха предимно напомпени, вулгарни и прости жени,че и пияни, с малки изключения!

Cvetanka Stefanova: И най-голямата красавица да беше, няма мъж, който да не се стресира, ако на първа среща му се поднесе подобие на законник на правила за общуване, което моментално смазва мъжкото му достойнство!

Denny Lo: Тя малко се престара с началният урок за спечелването на сърцето й. Те са там, за да спечелят неговото, той е един, а те са много и това как да спечели нейното сърце не беше като за първа среща, по-скоро трябваше да изчака и да му даде шанс да я опознае, да я хареса и да намери той самият начин да спечели сърцето й. Иначе много красива и интелигентна жена, урок за нея е да не избързва, а да изчака нещата да се случат по естествен начин.

Розовата роза

Преди това, друга участничка получи уникалната розова роза - символ на привличането от пръв поглед. Алек покани на разговор в градината Магдалена. Малко по-късно той я помоли да изчака за малко и не след дълго се върна с розовата роза – знак, че тя е дамата, направила му най-силно първо впечатление.

„Ти ми направи безумно истинско и красиво впечатление от първия момент, в който влезе. С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи и още части от теб. Да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб“ – призна Ергенът.

Магдалена

Не закъсняха реакциите както сред участничките, така и в социалните мрежи:

Milena Karakasheva: Шърли Темпъл с изкуствените грозно бели зъби се подиграва на брекетите на естествените и красиви зъби на Магдалена. Оня скучубър, дето даже не му знам името, пък също се подиграва, когато при нея и брекети няма да помогнат. Скандални са тия двете просто….

Ани Велинова: Точно Магдалена и Надежда изглеждат най добре ,най земни жени..А останалите веднага злобата на лице и се взели за нещо сериозно айде полека, че ще ви се спука силикона от злоба... 

Още от коктейла

Не спират коментарите за най-колоритните участнички, като повечето от тях осмиват поведението или външния им вид. Тези коментари са не само в социалните мрежи, но и сред претендентките.

И докато всички очакваха коментарите да се завъртят около 24-годишната актриса, певица и DJ Теа, в шоуто с атрактивна червена рокля с пера влезе училищният психолог Христиана от Кюстендил, която веднага прикова вниманието на всички – с поведение и лафове.

Какво да очакваме в следващия епизод

От анонса за следващия епизод виждаме, че Алек идва на острова с хеликоптер и кани Магдалена на разходка. Това поражда немалко злобни коментари сред останалите участнички. Предстои и първата състезателна игра между дамите. И за капак водещият Наум Шопов обяви: „Тази вечер розите са 21, а вие сте 25“...

Снимки: bTV Media Group