Дъщерята на първомайският бос Йордан Балабанов (Даци) - Теодора Балабанова и съпругът й Атанас Петров кръстиха първородния си син Алекзандър. Малкият наследник вече е в лоното на християнската вяра, след кръщене в църковния храм "Свети Георги" в град Първомай. 

След ритуала в църквата, щастливите родители и техните близки и приятели се отправиха към известен ресторант, за да отпразнуват подобаващо хубавия повод. 

Вълшебна украса, дело на фирма Eventinus, била подготвена за специалния ден на малкия Алекзандър, а всички гости имаха възможността да позират за фотосесия на фона на голяма стена от бели рози. 

Много сладки изкушения и светло синя 4-етажна торта със златни орнаменти бяха само малка част от богатата почерпка. 

"Благодаря ти, че те има на този свят и правиш живота ни по-богат!" - написа гордата майка Теодора, като публикува в личния си профил и красива фотосесия, на която позира заедно с двамата най-ценни за нея мъже. 

Редица кадри от светото кръщене сподели и една от най-близките приятелки на г-жа Балабанова - известният стилист и гримьор Христина Ангелова. 

Припомняме, че бебе Алекзандър проплака за първи път в АГ "Селена" в град Пловдив на 17 ноември 2018 година. Теодора Балабанова и Атанас Петров минаха под венчило през месец юли 2017 година, като вдигнаха пищно тържество в хотел „Маринела” в столицата за над 1 милион лева! Красивата блондинка дефилира пред повече от 300 гости, облечена в изящна рокля, обсипана с кристали “Swarovski”. Част от сватбеното тържество станаха Деси Слава, Алисия, Тони Стораро, Ваня Костова и много народни ансамбли и фокусници.

Ослепителната сватбена фотосесия на милионерската дъщеря Теодора Балабанова СНИМКИПрез лятото блондинката каза „Да” на своя любим