Изпипана до всеки детайл сватбена фотосесия, качи в личния си профил в Фейсбук Теодора Балабанова. Там тя събра хиляди комплименти от приятели и познати. Нека си припомним, че дъщерята на първомайския бос – Йордан Балабанов -Даци,  каза „да” на своя любим Атанас Петров през месец юли, тази година.

Според слухове, пищното тържество, състояло се в хотел „Маринела” в София е струвало над 1 милион лева! Красивата блондинка дефилира пред повече от 300 гости, облечена в изящна рокля, обсипана с кристали “Swarovski”, а цената и надхвърляше 50 хиляди лева.

Всеизвестна е огромната любов между баща и дъщеря, и именно затова Йордан Балабанов се погрижи да не липсва нищо, на този толкова специален ден за дъщеря му.  

Собственикът на най-големия оранжериен комплекс в Южна България, е известен със страстта си към народната музика, и именно това е причината част от програмата да бъде ангелогласната Деси Слава, която накара гостите да се чувстват горди от това, че са българи, с изпълнението на хубави фолклорни мелодии. Част от  тържеството бяха още любимата изпълнителка на булката – Алисия, човекът глас – Тони Стораро и Ваня Костова.  Народни ансамбли и фокусници, също бяха част от програмата.

Сред шаферките беше Христина Ангелова, която е една от най-добрите приятелки на булката и известен фризьор и гримьор от Асеновград . Преди няколко дни, те се завърнаха от екскурзия, а като дестинации бяха избрали – Барселона, Милано, Венеция и Верона.

СНИМКИ