Черните партита се превърнаха в едни от най-любимите на пловдивчани! Специално за тези от вас, които търсят силни емоции не само през уикенда, но и през седмицата, един от най-хитовите клубове под тепетата W Garden предлага излитане в най-добрите парти космо-пространства още този четвъртък (27.02).

Освен добра обстановка, готино настроение и хитова R&B музика от диджей George, заведението изкушава с големи бом-бок промоции и свободен вход. 

Георги Кърджев или DJ George е роден на 18 ноември 1987г. град Пловдив. В тинейджърската си възраст той се занимава с брейкденс танци в Младежки дом град Пловдив. През 2005г. съвместно с групата Express Our Soul Crew организират брейкденс събитие, но най-голямата страст на George обаче е музиката. Затова той се насочва от брейк денс културата към първия хип-хоп елемент наречен : “dj-ing “.  През 2014 година печели награда за "Най-Успешна Парти Платформа'' , а през 2018 за принос ''Любим DJ селектор'' от 359 Hip-Hop Awards 2017. 

Диджей George ще застане зад пулта в W Garden, a на сцената MIMS BONEVA ще разгорещи нощта с атрактивно туърк шоу. Мария Бонева се занимава професионално с танци повече от 10 години. Участвала е в редица клипове на известни изпълнители, големи евенти в България и Лондон, в популярни телевизионни формати и има безброй участия на клубните сцени.

W Garden закрива подобаващо месец февруари с още 2 силни ивента в петък и събота, a БОМ-БОК промоции ще очакват всички посетители и през двата дни. 

В петък вечер (28.02.) под светлините на прожекторите в клуба ще излезе човекът, отличен с приза "Рапър на годината" Ицо Хазарта. Освен тази статуетка, от наградите 359 Hip Hop Awards, той си тръгна с още 4 награди - Албум на годината, Песен на годината, Най-добра хип-хоп колаборация с Homelesz за “Имам човек” и Най-добър видеоклип Мейнстрийм. 

Събота (29.02.) е отредена за Dj Doncho & Funkster, които ще се развихрят зад пулта в W Garden и обещават истинска експлозия на сетивата за пловдивчани. Входът отново ще бъде свободен, а всички дамски компании ще получат НАМАЛЕНИЕ от  -20% от сметката.

Малко по-рано, същия ден, W Garden ще дебютира с актьорски вечери. Скандалните Елисавета, Красимира и Оля от култовия формат "Три жени на микрофона" ще представят за пръв и единствен път в Пловдив авторския си спектакъл “Добрата, Лошата и Красимира“. Събитието е част от проекта “Театър в Клуба“ и ще се проведе на 29.02 от 19:00 часа в W Garden.