2019 година определено ще бъде запомнена като ябълката на раздора в светските среди. Изминалите месеци бяха изпъстрени от редица скандали, а в главните роли бяха популярните светски личности. Изненади имаше много - както хубави така и лоши. Родиха се много звездни бебета, знаменитости се врякоха във вечна вярност, други пък намериха любовта... НО...

2019 бе и годината на множеството раздели и за кратко време, край на любовните си взаимоотношения сложиха много популярни в България личности. Скандалите никнеха като гъби, а родните звезди оглавяваха таблоидите и не излизаха от хорските усти.

Днес ще ви припомним най-запомнящите се звездни скандали на 2019 г. Ето кои са те:

Кубрат Пулев, Андреа и... Джени Суши

Къде си? Андреа? Кобрата награби секси репортерка след победа в САЩ ВИДЕО и СНИМКИ

Победа с нокаут над румънеца Богдан Дину в САЩ изстреля емоциите на Кобрата в небесата. Той бе толкова развълнуван след битката, че награби репортерката Джени Суши , която му взе първо интервю след мача. В изблик на емоция, Кобрата целуна едрогърдата репортерка и това бе запечатано на телефона ѝ.

Американката се възползва от тази целувка и обяви, че е станала жертва на сексуално насилие. Впоследствие избухна скандал, Пулев бе обявен за насилник и лицензът му да се бие в Калифорния бе отнет. Пулев бе наказан за 3 месеца без право да се бие в щата, трябваше да плати глоба в размер на 2500 долара и да премине курс срещу сексуалните посегателства. След преминаването му лицензът му бе възстановен. Покрай скандала обаче Кобрата придоби огромна популярност в САЩ, а Суши - и по света.

Андреа не си замълча и направи изявление, в което буквално изригна срещу секси репортерката, която нейният любим Кубрат целуна горещо пред камерата и пред очите на цял свят. На по-късен етап, след 12 години любов, се случи нещо неочаквано. Фолк звездата и боксьорът сложиха край на връзката си. Причината за раздора така и не стана ясна, но всички твърдят, че човекът, който страда повече от тях двамата е Андреа, предвид множеството публикации, които тя направи в личния си профил. 

Името на Андреа бе забъркано и в още един скандал, разиграл се в началото на декември. Тя публично нападна собственика на музикална компания "Пайнер" Митко Димитров и оплю концертът на "Планета", провел се в Пловдив. 

Г-н Димитров, обаче не остана безучастен и й отговори с отворено писмо. Въртележката продължи и Андреа направи ново изявление в профила си в Инстаграм за случващото се. Добрата новина е, че накрая те успяха да се спогодят и стигнаха ръцете си. 

Андреа и Митко Димитров си стиснаха ръцетеДвамата намериха общ език и загърбиха скандала помежду си

Моника Валериева прие исляма

Официално: Моника Валериева стана мюсюлманка, запази името си

Моника Валериева прие исляма на официална церемония. За това съобщи самата тя, отговаряйки на въпроси на свои последователи в социалната мрежа Инстаграм. Плеймейтката дори качи снимка от религиозното събитие и сподели подробности за решението да изповядва нова религия. На проведената церемония, скандалната брюнетка е повтаряла изречение на арабски език, а преди това е дала документите си, за да бъде вписана в регистрите. Тя е имала и правото на избор дали да смени името си с мюсюлманско или да запази своето. Предпочела е да си остане Моника, а след това е получила сертификат, който ще и е необходим, ако реши да посети Мека или да се омъжи. 

Официално: Моника Валериева стана мюсюлманка, запази името сиСега, когато приех исляма, нищо не би се променило, освен празниците, пише тя в Инстаграм

Мегз и Жени Калканджиева се хванаха за гушите

След скандала: Мегз и Жени Калканджиева заедно в

Грозен скандал в кръчмарски стил се разигра на откриването на най-голямото модно събитие в България - Sofia Fashion Week. Главни действащи лица бяха Жени Калканджиева и Мегз, които си разменяха обиди и псувни по време на модното ревю на Каканашева.  “Пак ли ще говориш? По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка. Аз те направих известна” - крещеше Калканджиева.

Мегз първоначално запази самообладание и продължи да говори. Жени обаче не спря - започна да свири с пръсти като момче и отново изкрещя “Научи се да говориш български първо”. В този момент търпението на Каканашева свърши и тя отговори на микрофона “Мутрите да мълчат, ние ще направим това”. 

Грозен скандал: Жени Калканджиева и Мегз се ругаят на тъпа п*тка и мутра!Първата вечер на Sofia Fashion Week започна със скандал

Ричард Величков и неговият "Липовон"

Фитнес инструктурът и Мистър София 2018 Ричард Величков, който натрупа особено звезден статут след участието си във "ВИП Брадър", нападна Джулиана Гани и гаджето й Илиян Найденов. Той публикува видео в личния си профил, в което отправя люти обиди към пловдивчанката, като твърди, че тя първа го е нападнала. В него той хейтеше тяхната книга за отслабване, нарече Джулиана Гани свиня, а Илиян Найденов псевдо инструктор. 

Те отвърнаха на случващото се, а пред нашата медия Джулиана Гани обясни, че според нея, нападките са лични. Скоро Джулката и Илиян дори клипираха комична песен, посветена на скандалния Липовон.

Джулиана Гани с пореден удар срещу Ричард и неговия Липовон"Може да убие даже слон" се пее в дебютното парче на блондинката и нейната половинка Илиян Найденов

В скандала се намеси и влогърът Любомир Жечев, който направи впечатляващо разследване, от което стана ясно, че добавката, продавана от звездния треньор, съдържа забранена за ЕС съставка, а въпросните хапчета са с доста съмнителен произход и неизвестен производител. Ричард от своя страна във вече несъществуващ влог заяви, че е изнудван от Жечев. Впоследствие обаче Ричард изтри и влога, и канала си, спря да продава въпросната добавка и прекрати всяка активност в социалните мрежи. Твърди се дори, че е загубил и работата си.

Ричард Величков пред TrafficNews: Изнудиха ме да платя 2 000 лева, за да не хулят бизнеса ми!

Новият нос на Преслава

Преслава изненада почитателите си с нова корекция. Гласовитата пайнерка е с напълно нов нос. "Красива си, при това много, но сякаш не си ти", "Прилича на Галена!" и "Защо се обезобрази така?", са само малка част от коментарите, с които моментално тя бе засипана в социалните мрежи. 

"Специална снимка за агитката "коментатори". Нека и днес осмисля живота ви", пък написа Преслава в отговор, придружен с хаштаг "нов нос" и "Обичам ви, хейтъри".

В интернет пространството дори плъзнаха снимки на изпълнителката от операционната маса. Кофти коментарите може да се дължат и на факта, че почитателите й са я харесвали естествена, такава каквато е, а сега прилича на всички останали. Те все още не могат да свикнат с промяната и я сравняват с Галена, Алисия и вече с Майкъл Джексън.

Снимка на Преслава от операционната маса плъзна в интернет пространството

BG Barbie - Андреа Иванова

Това може би е дамата с най-ексцентричен външен вид в границите на България... и не само. Редица чужди предавания и медии проявяват интерес към Андреа Иванова, която стана известна с прозвището BG Барби. Преди броени дни, блондинката стана на 22 години и сложи хиалурон в устните си - за 16 път! Ново, 17-то инжектиране предстои през този месец. Въпреки това, няма пластични операции по себе си, но мечтае да сложи силикон в гърдите си възможно най-скоро. Екстеншъни, платинено руса коса и тежък макиаж са другите задължителни компоненти за Андреа.

BG Барби на 22 и с нова доза хиалурон: Мъжкото внимание към мен е ОГРОМНОАндреа Иванова мечтае за силикон в гърдите

Скандалната Мис България 2019 - Радинела Чушева

23-годишна софиянка е

Радинела Чушева от София стана новата носителка на титлата "Мис България" 2019. Изборът обаче не се понрави на масата българи, които в множество коментари изказваха възмущението си относно избора, направен журито. Според тях всяка една от подгласничките е по-красива от Радинела, която видимо има доста корекции по себе си. Ако съдим по мнението на хората, то със сигурност Радилена ще е достойна наследница на Антония Петрова и Тамара Георгиева, които българският народ обяви за най-недостойни да носят тази корона на красотата.

Софи Маринова и Гринго

Една история, напомняща сапунен сериал.. или може би индийски филм. Те вдигнаха пищно сватбено тържество, събраха над 350 гости и цяла плеяда от известни изпълнители. Влюбените се разведоха само 4 месеца след пищната сватба, която вдигнаха през март. Двамата се обвиняваха един друг, като Софи призна, че основната причина за раздялата между двамата е, че Гринго и е посягал и заплашвал. Софи дори заличи татуировката си с името на Гринго. След всичките семейсни войни, двамата обявиха, че отново са заедно и дори обмислят отново да се оженят. Ромската перла обясни, че в любовта понякога се случват и такива неща. Съвсем скоро, двамата се завърнаха от луксозна почивка в Дубай, където Софи Маринова отпразнува своя рожден ден. 

Николета Лозанова и психоложката на националите

Николета започна открита война с психоложка на Локомотив

Плеймейтката Николета Лозанова започна открита война с блондинката Лилия Стефанова, която е една от психоложките на футболния отбор "Локомотив". Ни Ло сподели снимка на въпросните дами и към нея добави хаштаг #SOS и текст "Спортните психолози на българския футболен тим". След броени часове Лилия Стефанова отвърна на удара, като сподели скрийншот от публикацията и написа: "Чудя се, Ни Ло помощ ли търси с това SOS?". В следващия рунд, русата психоложка Лилия Стефанова провокира с видео-публикация със заглавие "За битката между интелекта и пошлостта".

Николета започна открита война с психоложка на ЛокомотивЛилия Стефанова отвърна на удара

 

16-годишната Сузанита качи клип на голите си гърди

16-годишната Сузанита качи клип на голите си гърди СНИМКИ

Без срам, 16-годишната певица пусна видео стори, на което показва гърдите си и лъсна гола пред погледите на стотици потребители, с което зарадва мъжката половина, но и предизвика възмущението на голяма част от хората, които следват профила й. Мнозина определиха провокацията й като евтин PR. Скандалното клипче буквално взриви социалните мрежи и се разпростни като вирус в различни групи. 

Емануела и Темида

Eмануела проговори за отношенията си с Митко Динев

Бащата на Мити, малкият син на певицата Емануела, спечели на първа инстанция родителските права над детето. Това стана повод за поредица от публикации в профилите на социалните мрежи на певицата, където тя публично възропта. Тя посочва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева (бел. ред. - бащата на детето е със същата фамилия, макар че става въпрос за съвпадение на фамилиите). Сред мотивите на съда била професионалната ангажираност на Емануела.

Кристин Каменова или "Най-големите гърди на България"

Скандалната Кристин Каменова, която изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай вдигна още повече пара през 2019 година, като смени имплантите си с почти двойно по-големи. Сега тя има по 1000 кубика във всяка гърда. Така стана дамата с най-големите гърди у нас.

Кристин вече е българката с най-големите гърди! Пусна снимки от операционната СНИМКИ

Малко след това, медийното пространство бе залято и от горещата новина за новото гадже на Кристин Каменова, който тя най-сетне реши да покаже на всички. Оказа се, че той има дъщеря, която не е виждал от една година, а за да разкаже цялата история, с Trafficnews се свърза бившата половинка на мускулестият мачо, която разказа пикантни подробности за "фалшивия борец" от Нова Махала. 

Новият на Кристин Каменова заплашва бившата си след разкрития в Trafficnews.bgМайката на детето му показа скрийншотове от разговора помежду им