Това може би е дамата с най-ексцентричен външен вид в границите на България... и не само. Редица чужди предавания и медии проявяват интерес към Андреа Иванова, която стана известна с прозвището BG Барби. Преди броени дни, блондинката стана на 22 години и сложи хиалурон в устните си - за 16 път! Ново, 17-то инжектиране предстои през този месец. Въпреки това, няма пластични операции по себе си, но мечтае да сложи силикон в гърдите си възможно най-скоро. Екстеншъни, платинено руса коса и тежък макиаж са другите задължителни компоненти за Андреа, но тя избягва да ги слага, когато ходи на лекции. Да, разбрахте правилно. BG Барби е студентка в Софийския университет и учи немска филология с избираем модул скандинавски езици. Различният й външен вид не влияе на отношението към нея от страна на преподавателите, тъй като 22-годишната Барби редовно посещава лекциите и се стреми да бъде изрядна. Тя твърди, че след трансформацията интересът от страна на мъжката аудитория към нея е огромен и много повече от преди, но половинка към момента няма...

Ето какво още разказа BG Барби Андреа Иванова в интервю за Trafficnews.bg:

- Скоро вие празнувахте рожден ден! Разкажете ни за празника си?

- Празнувахме в ресторант на име "Делвите " - заведение, тип механа. Край мен бяха най-близките ми приятели от моето обкръжение. Получих също така и много подаръци, сред които обеци с кристали "Swarovski" и козметика, а от моята майка получих дрехи, които предварително си бях избрала.

- А какво си подарихте самата вие?

Конкретно тази година сама, лично на себе си, не съм си подарила все още никакъв подарък, но мисля, че за да правиш подаръци на себе си не е нужен конкретен повод. Това може да се случи по всяко време на годината!

- Обмисляте ли нови пластични интервенции?

Обмислям да, но всяко нещо с времето си. Обещавам, че ще уведомя вас, медиите, когато ги осъществя.

- Все още ли има интерес от другите държави към вашата външност?

Да, има все още интерес! Статиите за мен са преведени на всички езици и са разпространени в цял свят, участвах в документален проект за руската телевизия REN tv, както и в друг - с немска телевизия. Също така, дадох няколко интервюта и за британски медии, благодарение, на които се разпространиха новините за мен по цял свят. В момента имам покани от радиа в Южна Америка, както и за различни сутрешни блокове и предавания за Германия. 

- Какви са бъдещите ви планове, споделете нещо интересно около себе си?

- Попринцип, не си правя точни и ясни планове за бъдещето, тъй като за повечето от нас то е неясно. Имам някакви цели, които се надявам и желая да постигна във времето. Благодарна съм за подкрепата и комплиментите, които получих от много хора, та дори и от хейта, който няма как да подмина, разбира се.

- Имате ли вече мъж в живота си?

- Не, в момента не съм обвързана.

- Колко пари до момента сте вложила в интервенции?

- Честно казано, не съм пресмятала точно колко пари точно съм вложила. Като се има предвид, че една ампула хиалурон е 600 лева..., смятайте...

- А коя е пластичната операция, която мечтаете да си направите?

- Операцията, която желая да си направя в бъдеще е да си поставя силиконови импланти в гърдите.

- Какъв тип мъже харесвате?

- Нямам определен тип мъже, който да следвам. Мога да харесам и по-светли и по-тъмни... нямам определен типаж за външност. Всеки е индивидуален и има своите положителни и отрицателни качества! Мога да харесвам коренно различни един от друг мъже, зависи от личността и дали ми е приятно и спокойно с този човек. Единствено смятам, че един мъж трябва да е по-силен от жената, за да може да се разчита на него в трудните моменти.

- Има ли повече интерес от страна на мъжката половина със сегашния ви външен вид?

- Да, определено имам повече мъжко внимание от преди. Даже, бих казала, огромно мъжко внимание!

- Получавате ли често негативни коментари относно визията си и как ви влияе това?

- Да, наред с многото комплименти, получавам и негативни коментари и съобщения. Това е нормално, предвид нестандартната ми визия. Отрицателното мнение не ми влияе, тъй като аз се харесвам така и се чувствам щастлива с тази визия, а и тя ми донесе световната популярност, за което съм безкрайно щастлива.

- Има ли популярна личност, на която подражавате и коя е тя?

- Не, няма определена популярна личност, която да ми е идол. Според мен, всеки трябва да има индивидуален стил и поглед върху нещата. По-скоро, трябва да се стараем да вземаме идеи от популярните личности, които харесваме, за да изградим цялостния си образ, а не да копираме някого изцяло.

- Как минава един ваш ден?

- Различно. Като цяло, посещавам лекции, излизам вечер с приятели или доста често прекарвам време в мола - сама! Това ми действа най-успокояващо - разходка, пазаруване и хапване в мола. А вечер доста често заспивам много късно, тъй като обичам да чета.

- В момента вие сте студентка. Има ли преподаватели от университета, които не приемат външния ви вид и как се отнасят те с вас?

- Не, нямам проблеми с нито един преподавател в университета, тъй като за тях е важно да посещаваш часовете и да изпълняваш студентските си задължения. За тях това, как изглежда студента, не е от значение, а и също така в университета много често не съм гримирана, тъй като рано сутрин нямам достатъчно време да се приготвям.

- Имате ли любима книга ?

- Ами имам много любими, но чета предимно книги свързани с психология и философия. Чета много и онлайн, както книги, така и статии свързани с това. 

- Коя е най-голямата ви мечта, която все още не сте сбъднала?

- Аз смятам, че думата мечта не е много подходяща в този случай. Повече харесвам думата ЦЕЛ. Ако започнем да наричаме мечтите си цели, може би ще се стремим и да ги постигаме и няма да гледаме на тях като нещо невъзможно. Според мен, най-голямата ни мечта или цел трябва да е просто да се молим и да се стремим към по-добър и щастлив живот, така както всеки от нас го разбира.