Плеймейтката Николета Лозанова започна открита война с блондинката Лилия Стефанова, която е една от психоложките на футболния отбор "Локомотив". В кюпа попада и Кети Вандова, която заедно с Лилия обгрижваше националите, докато селекционер бе Красимир Балъков. Скандалът се разрази само седмица преди приятелския мач на националите по футбол с Парагвай и европейската квалификация срещу Чехия.

Всичко започна преди няколко дни, когато Ни Ло сподели снимка на въпросните дами и към нея добави хаштаг #SOS и текст "Спортните психолози на българския футболен тим".

 

Моделката има дългогодишна връзка с вратаря Николай Михайлов, който е част от състава и може би именно това е причината, провокирала нападките към психоложките от нейна страна. 

След броени часове Лилия Стефанова отвърна на удара, като сподели скрийншот от публикацията и написа: "Чудя се, Ни Ло помощ ли търси с това SOS?".

С коментар се включи Георги Георгиев или Жоро Френски, както е по-известен. "Засегнати са чувства. Та тя е една от най-близко познаващата почти всички футболисти. Ревнува, че не са се обърнали първо към нея за помощ." - пише той. Следва отговор на коментара от Лилия Стефанова "Жоре, факт е, че нейният опит в сферата е неизчерпаем." - пише блондинката "..и дълбоко задълбочен" - отговаря Жоро Френски. 

Това обаче бе само началото на войната, след като днес Николета Лозанова реши да напише нещо повече от хаштаг. "Ех, когато не можеш да станеш популярен с професионалните си умения, ставаш чрез трибуната на Николета Лозанова! Скъпи момичета, които използвате момента да се предложите отново за позицията, не спирайте да си напомняте поговорката: "По дрехите посрещат, по ума изпращат!" И вас така са ви посрещнали, но това не стига... " - подигравателно споделя красивата пловдивчанка. 

Тя сподели постът не само в личния си фейсбук профил, но и на стори в Инстарам профила си, което предизвика вълна от реакции на Ни Ло последователите. Плеймейтката сподели всяко едно негативно мнение, отново на стори, като към всяко от тях добави и по нещо от нея - разнообразни GIF иконки, като най-често срещаната беше на пляскащо се по челото момиче. 

В следващия рунд, русата психоложка Лилия Стефанова провокира с видео-публикация със заглавие "За битката между интелекта и пошлостта".

Ето какво казва в нея секси докторката: 

"Здравейте, приятели! Събуждам се с едно това заглавие (Лилия Стефанова показва вестник, на който с жълти букви пише "SEX скандал в националния"). Като цяло, от два дена в живота ми мнохо рязко нахлу една жена, която се опитва по някакъв начин да създаде скандал. Моята роля все пак е на психолог, тя не е на циркаджия, нито на клоун, а психологът е човекът, който изслушва, наблюдава поведението и го анализира. В тази ситуация не бих казала нищо повече, нищо различно от това, което съм казала за съответната медия, но искам да кажа нещо на вас. За мен това далеч не е секс скандал, това е една битка между интелектуалното и пошлостта. Някак си в България всички казваме, че искаме да има интелектуален напредък, че би било редно да се тиражира повече интелекта и качествата, а в същото време, когато някой човек е отделил 10 години от живота си в образование и е инвестирал твърде много в личностно развитие, някой друг парадира с някакви голи снимки, опитва се да опетни името му и да го злепостави. Това е грозно, смешно и вероятно продава добре, но за мен това е времето, в което всеки един от вас трябва да прецени кой избира за кумир и кои са кумирите в съвременния свят - дали интелектуалците или тези, които просто продават визия, която не е подплатена с нищо друго. Гледам сторита, забавлявам се, гледам и хубавите снимки, които се подбират и мога да кажа само, че за мен нещата са приключени и категорично няма секс скандал. Две от страните - аз и Кети нямаме подобни взаимоотношения с никой от футболния свят. Ние не сме искали да си правим реклама и дори да сме искали, едва ли щяхме да изберем точно канала на... Николета Лозанова. " - гласи видео посланието на психоложката Лилия Стефанова. 

Лили и Кети завършват психология в Нов български университет и вече повече от две години практикуват професията си. 

Минути след това, половинката на Ники Михайлов сподели въпросното видео на стената си и написа: 

"Днес сбъднах мечтата на едно девойче, да се събуди на корица на жълт таблоид ( ако изобщо е заспивала от вълнение за поръчковата си статия) Колко благородно от моя страна осъзнато да й дам трибуна, дано поне критиката ми бъде градивна и най-малкото, което е да смени стайлинга и излъчването си, за да отговарят на претенциите й!" - категорична е Ни Ло. 

Междувременно, психоложката Илияна Димитрова започна работа в клуба. Чаровната дама вече се занимава усилено със състезателите от детско-юношеската школа и техните родители, а освен това ще помага и на мъжкия отбор на Локомотив.

Илияна Димитрова е с богат и дългогодишен опит в областта. Работила е като клиничен психолог в Пловдив и София, практикувала е и на частно със редица спортисти. Магистър е по Спортна психология към НСА, магистър по Клинична и консултативна психология към СУ „Св. Климент Охридски“, бакалавър по Психология в ПУ „Паисий Хилендарски“, освен това е когнитивно-поведеченски психотерапевт и хипнотерапевт.

Сексапилна психоложка ще помага на Локо