Пловдивчанката Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов посветиха песен на Ричард Величков. Те нанесоха пореден удар срещу Мистър София, който в последните месеци стана известен покрай скандала с продукта "Липовон", който той рекламира. 

Припомняме, че се оказа, че хапчетата съдържат веществото суботрамин, което е напълно забранено за употреба и по състав наподобява амфетамина.

След няколко подадени жалби в полицията срещу фитнес инструктора, той бе уволнен и получи категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата "Пулс". 

"Няма лято, няма зима, "Липовон" ще се взима - пее блондинката, а Илиян се включва с  "Може да убие даже слон".

Това се пее в дебютното парче на Гани и Илиян, които скоро ще станат родители за пръв път. Очаква се тяхната рожба да се появи на бял свят в празничния месец декември. 

Песента на Гани и Найденов всъщност е втората песен, посветена на брадъра, който и при участието си в "Биг Брадър" стана за смях. Тогава хита за него изпяха Папи Ханс и компания.

Скандалният Ричард Величков - персона нон грата във фитнесите на „Пулс”Фитнес инструкторът е бил уволнен и е получил категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата