Новият любим на блондинката, която се слави, че има най-големия бюст в България - Кристин Каменова отправи люти заплахи към бившата си половинка след разкрития в Trafficnews.bg. 

Това се случи, след като жената реши публично да съобщи, че той всъщност има дъщеря, която не е виждал от 1 година и не се грижи за нея нито финансово, нито чисто по бащински. 

Гаджето на силиконката Кристин Каменова - с дете, за което не дава нито стотинкаИван ми отправи редица заплахи, а после започна да твърди, че ме обича - разказва пред Trafficnews.bg майката на детето му

Иван Благов Георгиев, който фигурира в социалните мрежи под името Иван Белински пише в съобщения, че се оправя и тръгва за Пловдив, откъдето е бившата му и майка на неговото дете, за да й откъсне главата. 

От думите му става ясно, че Кристин Каменова също не остава по-назад, тъй като в следващите редове се уточнява, че не само той, но и тя ще бие въпросната дама.  

Тя споделя, че освен към нея, заплахи вече има отправени и към нейните родители. Предвид случващото се, жената вече се е обърнала към полицията, а утре отива и в прокуратурата. Ето и изпратените ни от нея скрийншотове на заплахите: