Певицата Софи Маринова подаде жалба в полицията срещу бившия си съпруг Тодор Давидов- Гринго заради постоянни заплахи. Най-бруталната е че ще бъде обезобразена с киселина. Софи разказа пред TrafficNews, че неведнъж е била жертва на насилие от страна на бившия й любим, но чашата преляла, когато той започнал да заплашва и сина й Лоренцо.

Двамата с Гринго вдигнаха пищна сватба, но само два месеца по-късно се разделиха. 

Ромският славей, както е наричана от почитателите си, беше намерена от екипа ни точно в момента, в който попълва жалбата в столично управление на полицията. 

"Гринго не спира да заплашва и мен, и детето ми. Затова се реших най-накрая да подам жалба в полицията, за да не ни притеснява повече. Аз също го ревнувах, но във всяка връзка има ревност. Просто свърши любовта. Той стигна далеч с това, че ме заплаши да ме залее с киселина", каза още пред TrafficNews гласовитата звезда. 

TrafficNews се свърза преди седмица с Гринго, за да го попита какви са отношенията му със Софи в момента.  "Не поддържаме контакт, само при нужди", обясни лаконично мъжът. 

Той разказа още, че не за пръв път се карат и разделят, затова и не изключва вероятността да се съберат отново. Според Гринго причината за раздорите винаги била нейната ревност, но този път той не е настоявал да заживеят отново заедно.

Софи Маринова потвърди: Развеждам сеПевицата е помолила феновете и медиите да уважават личното ѝ пространство в тежкия личен момент