Софи Маринова потвърди: Развеждам се

Певицата е помолила феновете и медиите да уважават личното ѝ пространство в тежкия личен момент

България
17.07.2019 11:40 13724 0
Софи Маринова потвърди: Развеждам се

Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго се ожениха в началото на февруари, а в края на март вдигнаха втора пищна сватба. Само 5 месеца след сключването на брак и по-малко от 4 месеца след голямото тържество двамата се развеждат.

Това потвърди самата Маринова пред "Монитор". Певицата е помолила феновете и медиите да уважават личното ѝ пространство в тежкия личен момент.

Софи е подала документите за развод в края на юни в съда в Етрополе.

От известно време тя публикува свои снимки и такива, на които е със сина си Лоренце, което потвърждава раздялата. От своя страна, Гринко също подмени профилната си снимка и тази на корицата. 

Твърди се, че Софи Маринова и вече бившият ѝ мъж от доста време са в лоши отношения. А причината е, че Гринго често посягал на съпругата си. 

Доскоро фолк певицата бе и със счупена ръка, като се смята, че именно бившият ѝ възлюбен е виновен за това.

Преди година Гринго бе освободен от Софийския централен затвор след споразумение с прокуратурата, а Маринова го чакаше пред вратите.

Любовта на певицата и Давидов датира от 2015 г. Двойката правеше планове да мине под венчилото, но арестът на Гринго възпрепятства тази стъпка. Все пак те си казаха "да" тази година и то не веднъж, а цели два пъти.

Софи Маринова се омъжи! Вече е г-жа Давидова СНИМКИКумове им станаха певицата Преслава и нейната половинка Павел

Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина