Едни от най-коментираните личности на българския хайлайф плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев бяха засечени заедно в култова пловдивска кръчма.  

Те бяха заснети от читател на Trafficnews.bg в заведението "При Пачо" в квартал Кючук Париж, където избраха да похапнат в късния следобед.

 Въпреки че отскоро из медийното пространство се разпространява слух за прехвърчане на искри между двамата, те не бяха сами, а в компанията на още един мъж. 

Русата красавица и Джизъса все пак не скриха близостта си и избраха да седнат един до друг, а доброто настроение на футболиста си личеше отдалеч. 

Какъв е бил поводът за срещата можем само да гадаем, а дали между двамата се заражда любовна афера само времето ще покаже.

Златка Райкова и този път впечатли с безупречен стайлинг и избра спортно-елегантно облекло, а Благой Георгиев показа бронзов загар като заложи на бяла риза. 

Припомняме, че вече от почти месец се говори за раздяла между русата плеймейтка и нейният годеник Георги Валентинов. Повод за прекратяване на техните отношения според медиите са многобройните изневери на Златка, което довело до поредица от скандали отстрана на ММА боецът, който бил страшно огорчен от случващото се.

Георги Валентинов и Джизъса пък показваха близките си приятелски взаимоотношения по време на предаването "Като две капки вода" и на всеки лайф подкрепяха от публиката Златка Димитрова, която беше част от участниците. Именно там плеймейтката получи и предложение за брак от ММА боецът.

Предложиха на плеймейтка брак в ефир! ВИДЕО и СНИМКИЗлатка Райкова каза “Да” пред милиони зрители

В началото на годината, Благой Георгиев също сложи край на брака си с рускинята Есмер Омерова. Тяхната раздяла стана по взаимно съгласие, а придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва. Той е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с бившата си жена, е клиника за естетична хирургия.

Благой Георгиев и Есмер се развеждатДжизъса готви пътуване до Атон, където да се покае

Есмер Омерова вече се радва на нов мъж в живота си и дори публикува тяхна обща снимка в Инстаграм. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????????????

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on