Известната пловдивска верига игрални зали „Continental”  ще зарадва четирима от своите клиенти с уникален подарък – луксозен автомобил „Мерцедес”! От днес всички клиенти на четирите зали ще могат да пускат талони за участие в томболата. В следващите три месеца те ще получават талон за участие срещу изиграна сума от 50 лева в една от четирите зали.  За този период те ще могат да пуснат неограничен брой талони във всички зали, което ще подсили шанса им да спечелят автомобилите .

Големите награди са два джипа “Mercedes ML”, един „Mercedes E-Class Coupé” и един автомобил от „A-class”.

Освен луксозните автомобили, клиентите на залите в ЖР „Тракия” до блок 1, в Кючук Париж на ул. „Димитър Талев” 59, в Асеновград на улица „Марица” 6 и до Централна гара, ще бъдат раздадени бонуси за над 75 000 лева!

Веригата "Континентал" продължава и с бонусите 20 за 30 за всеки техен клиент.

Възможностите за печалба в залите от веригата “Continental” се разрастват с всеки изминал ден. Така от играта „Diamond life" може да спечелите огромни суми със залог само от 20 стотинки.Играта се стартира на случаен принцип и нейната цел е да се съберат три еднакви диаманта. Машините включват най-популярните игри, като 20 Super Hot , Burning Hot , Shining Crown и други.

Рулетката Premier  е друга иновация. Освен познатата популярна игра, на всички 6 стола на рулетката се играят множество игри, включително и покер Texas Hold’em. Така посетителите на залата могат да залагат на рулетката и в същото време на другото място да играят на популярната американска игра с карти.

„Рулетката има четири мистерии и също така на нея могат да се играят и класическите игри от машинките”, коментира Стоян Милков – управител на казино Континентал.

Рулетката Premier комбинира елегантен дизайн и отлично техническо изпълнение. Всеки играч се възползва от индивидуална визуализация на рулетката, което му дава възможност за прецизен, точен и удобен залог и гарантира висока интерактивност със зареждане от 20 лева.

* Рекламна публикация