Поредна известна личност избра за своя престой луксозния и реновиран хотел край Пловдив - Парк и СПА хотел Марково.

Нашумялата влогърка Оливера, по-известна като Олив или Olive's Branch прекара там два дни и засне невероятно видео, показващо всички удобства, които предлага комплекса, както и прекрасната гледка, която се открива към града на седемте тепета.

Поводът за гостуването на Олив в града бе среща с нейните фенове от Пловдив в един от моловете в града, както и запечатване на спомените от нейното пътуване в красиви снимки и майсторски изработен видеоклип. 

Още с пристигането си в Парк и СПА хотел Марково Olive's Branch сподели, че е възхитена от топлото отношение на персонала към нея и се запъти с бърза крачка към огромния външен басейн на комплекса, където се отдаде на пълен релакс със събиране на слънчеви лъчи, плуване и ледени коктейли.

Оливера е една от най-известните българки в интернет, която може да се похвали със завидна маса от последователи в социалните мрежи - над 90 хиляди абоната в канала ѝ в YouTube и още 24 хиляди последователи в Инстаграм.

Феновете й са толкова много, благодарение на супер забавните и интересни видеа, които прави и красивите снимки от пътуванията си, които споделя в социалните мрежи.

Родена е в Париж, година по-късно със семейството й се местят в България за 4 години, а след това заминават за Белгия, където е израстнала и е завършила средното си образование. В момента 24-годишното момиче живее в Лондон, където завършва университет. Майка ѝ е българка, а баща ѝ сърбин. Голямата й мечта е да стане актриса, а любимото е българско ястие е баницата.

Видеото, заснето от популярната влогърка, започва с представяне на просторните и чисти стаи на хотела, оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар, Wi-Fi и просторни тераси, от които се открива удивителна панорамна гледка.

След това преминава през новият и специално създаден за вашите важни събития – ресторант Bella Donna, който впечатли от пръв поглед със своята луксозна и стилна обстановка. 

С капацитет от 150 места, със светли и изчистени тонове, с модерна визия и усещане за лукс, магическата атмосфера на ресторанта превръща всеки празник в незабравим приказен бал. Ресторантът е шумоизолиран с място за DJ, има собствен бар и санитарен възел.

Следват няколко кадъра на големия външен басейн на Park & SPA hotel Markovo, който създава усещането, че сте на екзотичен остров, далече от градската суматоха - сред зеленина, кристална вода и хиляди блаженства.

Край него са позиционирани луксозни плажни легла, покрити с бели воали, а за всички плажуващи на разположение са и куп шезлонги.

На комфортните масички , разположени в непосредствена близост до басейна пък може да се освежите с цветни коктейли, ледени напитки и тонизиращи фрешове и лимонади.

Оттам видеото ни насочва към блок масата в ресторант "Belle Vue", отрупана с куп вкусотий, приготвени за гостите на хотела. 

Следващите кадри спират погледа на всички любители на спорта, които могат да се възползват от фитнес залата, два открити тенис корта и мини голф игрище.

 

Децата пък могат да се забавляват в два детски къта и игрална зала, в която има маса на тенис, билярд, джаги и електронни игри.

Следващите секунди от атрактивното видео ни отвеждат към големия СПА център на хотела.

Специална ВИП стая, солариум, релакс зона, парна баня, римска баня, турска баня – хамам, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, солна стая, джакузи, SPA Fish терапия за крака с рибки и много масажни кабинет са само част от удоволствията.

Видеото завършва със снек бара към басейна, обграден от приказно езеро, което отдалече привлича погледите на всички посетители на хотела.