Две от най-популярните лица на българския шоубизнес стават част от предаването "Папараци". Жени Калканджиева и Антония Петрова-Батинкова ще се присъединят към екипа на рейтинговото предаване по bTV. Жени и Антония са част от коментарното студио, каквото за пръв път ще има в предаването. 

Заедно с тях в обсъждането на важни теми ще се включи и дългогодишната репортерка на "Папараци" - Елизабет Методиева. Тя каза още пред екипа ни, че освен коментарите в студиото ще продължи и с репортажите за предаването.

Жени Калканджиева пък сподели пред TrafficNews, че е получила покана да бъде част от екипа от редактора на предаването. Една от най-популярните дами с титла "Мис България" разказа още, че за нея ще бъде предизвикателство участието в предаването въпреки досегашния й опит в телевизионните формати. 

"За мен е нещо ново, защото не съм от типа хора, които се интересуват от живота на другите. Притеснявам се най-вече, че бих могла несъзнателно да засегна някого с моята позиция, но пък популярните хора сами са избрали тази нелека отговорност да бъдат коментирани и наблюдавани", каза още пред TrafficNews Калканджиева. 

Припомняме, че премиерата на този сезон ще бъде запомнена с гости сред които Николета Лозанова и Луна. Николета сама сподели на феновете си, че ще бъде гост в предаването, като публикува в социалните мрежи кадри от гостуването й. 

Антония Батинкова, Жени Калканджиева и Бети Методиева стават част от "Папараци"Гледайте първото ни предаване, ще бъде горещоооо, пише Мис България 2009