Три известни в България имена и носителки на титлата "Мис" Антония Петрова-Батинкова, Жени Калканджиева и Бети Методиева стават част от известното предаване "Папараци". 

Новината и снимки от студиото сподели Антония Петрова-Батинкова. "Скъпи приятели, имам честта и удоволствието да ви споделя, че аз, Жени Калканджиева и Бети Методиева, официално ставаме част от екипа на култовото, лайфстайл предаване Папараци! Изключително се вълнувам от новия телевизионен сезон и професионалните емоции, които ни предстоят! Гледайте първото ни предаване тази неделя вечер! Ще бъде горещоооо..." - написа Мис България 2009. 

Трите дами ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото и любопитни подробности около разделите на светските двойки – Кубрат Пулев и Андрея, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро и Райна, която въпреки раздялата с половинката си грее от щастие. На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния й живот. Любовта на Миглена Каканашава и половинката й Румен Рончев също ще попадне в обектива на „Папараци“. Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени.
По темата с бейби бума у нас, трите дами ще отделят специално внимание на наследника на Златка Райкова и Благой Георгиев, за когото разполагат с любопитна и ексклузивна информация.

"Папараци" е единственият телевизионен таблоид у нас, който разкрива пред зрителите живота на VIP личностите такъв, какъвто е, без грим и фотошоп. 

На 15 септември точно в 21.30 часа Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф , сред които Николета Лозанова и Луна.