Елегантен. Светъл. Артистичен. Модерен. Всичко това е събрано в перлата на град Пловдив - “Porto Greco Restaurant”.

Освен меню, предлагащо най-доброто от гръцката кухня, от утре (19.06.), ресторантът вече ще предлага на своите посетители и вкусни предложения за обяд, приготвени с подбрани пресни продукти.

“Porto Greco Restaurant” е перфектното място, където в спокойствие и уют, можете да хапнете вкусно, да получите доза обедно щастие и да превърнете кратката почивка в същинско кулинарно пътешествие. Разнообразна и модерна кухня, нестандартни порции, атрактивни цени и отлично обслужване са само част от компонентите, с които топ заведението под тепетата печели клиенти.

Обедното меню на ресторанта ще включва свежи салати, ароматни супи, сочно барбекю, пресни риби и морски дарове, свежи плодове и сладки изкушения.

Ето какви предложения ви очакват още утре:

Обедните предложения ще може да опитате през всеки делничен ден, а съвсем скоро очаквайте и новата  лятна градина на ресторанта и новите специални предложения, съчетаващи вкус и внимание към детайла. Тя ще представлява кораб, построен в реални размери, а палми, живописни картини и неповторим интериор ще добавят допълнителна нотка, отвеждаща мисълта ни някъде в Средиземноморието.

От съвсем скоро, новооткритият ресторант може да се похвали и с детски кът, където отсега нататък ще се сбъдват всички Ваши очаквания. В непосредствена близост до масите е разположена и открита част с люлки и пързалки, които очакват всички малки палавници за летни игри и забавления.

Мястото в Пловдив за вълшебно детско парти - там, където приказките оживяватТече усилена подготовка по откриването на лятната градина на "Porto Greco Restaurant”

Новото пристанище за любителите на средиземноморската кухня вече има и обособена ВИП зала с 24 места, където ще може да празнувате далеч от погледа на останалите посетители. Отделен вход и паркинг са само част от удобствата, които предлага на своите гости новото кулинарно съкровище в сърцето на Пловдив.

Адресът на “Porto Greco Restaurant” е бул. "Санкт Петербург" 34, тел. за информация и резервации 089 777 7126.

За удобство на клиентите ресторантът разполага със собствен паркинг, осигуряващ бърз и лесен достъп до него.