Рожденият ден е най-очакваният от децата празник, а родителите имат нелеката задача да изберат идеалната локация за празненството.

“Porto Greco Restaurant” е мястото, където приказките оживяват, а  обикновеното парти за рожден ден се превръща във вълшебно приключение за цял живот.

От съвсем скоро, новооткритият ресторант може да се похвали с мечтания детски кът, където отсега нататък ще се сбъдват всички Ваши очаквания.

За рожден ден или друг повод “Porto Greco Restaurant” разполага със специална зала, в която цари уют, светла обстановка и най-важното – неповторима тематична украса и вкусна храна.

В непосредствена близост е разположена и открита част с люлки и пързалки, които очакват всички малки палавници за летни игри и забавления.

Всичко това е устроено така, че да можете да наблюдавате децата по време на цялото празнеството, а те също ще бъдат спокойни, защото ще могат ви виждат непрекъснато.

За организиране на вашето детско парти, ресторант Porto Greco предлага богат избор от добре подбрано и селектирано меню, каталози за доставка на торти и украса.

Новото пристанище за любителите на средиземноморската кухня вече има и обособена ВИП зала с 24 места, където ще може да празнувате далеч от погледа на останалите посетители. Отделен вход и паркинг са само част от удобствата, които предлага на своите гости новото кулинарно съкровище в сърцето на Пловдив.

Новостите в “Porto Greco Restaurant” не свършват дотук!  Тече усилена подготовка по откриването на лятната градина, която може би ще бъде най-впечатляващата в Пловдив.

Тя ще представлява кораб, построен в реални размери, а палми, живописни картини и неповторим интериор ще добавят допълнителна нотка, отвеждаща мисълта ни някъде в Средиземноморието.

Всеки посетител ще има усещането, че се намира на пристанище край морето, с лек полъх от вятърните мелници, които спират погледа още на входа на заведението.

Освен със свежото си офорление, перлата на град Пловдив  - “Porto Greco Restaurant” изкушава и с меню, предлагащо най-доброто от гръцката кухня. Ресторантът предлага голямо разнообразие от кулинарни удоволствия, а сред топ предложенията попадат деликатесът Джон Дори и Синегрида.

Мястото е и единственото в града, където може да опитате диви сладководни риби, автентични средиземноморски специалитети с изобилие от морски дарове и специално подбрани коктейли.