Клубът - символ на нощните приключения в Пловдив отново отваря врати! Със сигурност вече сте се досетили за коя дискотека говорим, естествено, че за Bushido Club - любимото място за купон не само на пловдивчани, но и на меломани от цялата страната. 

Само няколко дни ни делят от грандиозното тридневно парти, което клубът готви за своите посетители, като обещава луди летни нощи през топлите месеци на лято 2020. 

Датата е 18 юни, четвъртък, а гост на Bushido Club ще бъде фолк звездата Емануела, която ще изненада почитателите си от града на седемте тепета с нов турбо хит. 

За пръв път на клубна сцена, певицата ще изпълни най-новата си песен "Мамино синче", а най-интересното е, че изненадите на свършват до тук. Под светлините на прожекторите Емануела ще излезе в компанията на Джия - новото име във фолк средите. 

"Мамино синче" - една сбъдната мечта. Благодарности на уникалната Емануела, която ми подаде ръка и стана част от моя дебют." - написа Джия в социалните мрежи. 

Емануела също не закъсня със своя публикация: "Обещах Ви изненада... ето я! ДЖИЯ- едно уникално момиче, чийто глас и талант ме впечатлиха много, а историята и разказахме в дуетната ни песен. Една песен, която харесвам от много време и без да се колебая скочих от раз в този дует." - споделя звездата на "Пайнер".

Парти поредицата продължава и в петък (19.06.) с ГОЛЯМА вечер заедно с Краля на поп-фолка Азис

Гласовитият певец и неговият бенд, които пеят с ексклузивитет в Bushido Club, гарантират голяма доза купон, с който да бъде даден стартът на лятото. 

Тридевното голямо откриване продължава и на 20 юни, когато ще се състои тематичното парти "You are glamorous".

За резервации: 0876 444 999

Лаундж барът от ново поколение в Пловдив - 7LOUNGE, също ще посрещне първите си клиенти на 18 юни (четвъртък) като обещава истинска манхатънска атмосфера на фона на невероятни лайф изпълнения на саксофон. 

Най-модерната лятна градина под тепетата ще бъде и седмата парти точка към фън зоната 7POINTS и обещава да се превърне в едно от любимите места на пловдивския елит. 

Новото заведение в Пловдив ще е подходящо както за сбирки с приятели, така и бизнес срещи, отдих под открито небе или забавление с приятна компания.

За резервации: 087 833 3330

Лаундж бар от ново поколение отваря врати в Пловдив до дниМодерната лятна градина на 7LOUNGE посреща клиенти на 18 юни с истинска манхатънска атмосфера