Лаундж бар от ново поколение отваря врати в Пловдив след броени дни. Той ще носи името 7LOUNGE и ще посрещне първите си клиенти на 18 юни (четвъртък) като обещава за минути да ги потопи в истинска манхатънска атмосфера, на фона на невероятни лайф изпълнения на саксофон. 

Най-модерната лятна градина под тепетата ще бъде и седмата парти точка към фън зоната 7POINTS и обещава да се превърне в едно от любимите места на пловдивския елит. 

Лаундж зоната ще е идеалната лятна спирка, която да посетите през деня, ако имате нужда от силно кафе с богат аромат, както и мястото, в което да изкарате една страхотна нощ с доза "Ягодово дайкири" или друг леден коктейл поднесен в иновативен и оригинален вид.

Концепцията на заведението е комбинация от изискан и иновативен дизайн в еклектичен стил, който създава усещане за лукс и дори малко екзотика, но едновременно с това потапя в уют и леко романтично докосване.

Вечер зад пулта ще застават популярни от страната и чужбина диджеи, които ще вдигнат градуса на купона. 

Всичко - от обстановката и разположението на масите до обслужването и подбора на меню и питиета, 7LOUNGE е направен така, че да може да се насладите на храната и компанията.

Новото заведение в Пловдив ще е подходящо както за сбирки с приятели, така и бизнес срещи, отдих под открито небе или забавление с приятна компания.

За резервации: 087 833 3330

Само на ръка разстояние от него се намира Bushido Club - дискотеката, която промени представата за нощен живот на нощните птици от Пловдив и столицата. 

След дългото чакане, клубът отново отваря врати на 18 юни, а специален гост ще бъде скандалната  Емануела. Именно на сцената на Bushido Club тя ще изпълни за първи път пред публика най-новата си песен "Мамино синче".

Ден по-късно, на 19 юни, под светлините на прожекторите ще излезе "Кралят на поп-фолка" - Азис. Гласовитият певец, който пее с ексклузивитет в Bushido Club и неговия бенд, обещават да взривят публиката в дискотеката, като гарантират голяма доза купон, с който да бъде даден стартът на лятото. 

Тридевното голямо откриване продължава и на 20 юни, когато ще се състои тематичното парти "You are glamorous".

За резервации: 0876 444 999

5points вече е 7POINTS! Мегакомплексът открива сезона с две нови парти локацииНа 18 юни врати отваря 7 LOUNGE by W club – новото име на забавленията под тепетата