22-годишната Стела Гечева стана новата “Мис България - Пловдив” 2021. Младата красавица впечатли публика и жури със своя чар и харизма и спечели короната преди броени минути в Bushido Club част от мегакомплекса 7points.

На сцената на популярния клуб излязоха 12 зашеметяващи участнички, които бяха избрани на предварителен кастинг миналия месец. Едни от най-красивите дами в града на седемте тепета се представиха блестящо, което разбира се затрудни журито в избора. Водеща на събитието бе Габриела Василева, а сред специалните гости бе топ дизайнерът Стоян Радичев, който облече претендентките със своите творения.

Кандидатките за титлата преминаха през три тура, като в първия дефилираха в бели къси рокли, във втория с бански костюми, а в третия бяха с официални рокли.

Лентата беше връчена от Деана Господинова, която е и регионален представител на модна агенция „Визаж”. Короната на новоизбраната Мис беше предадена от Симона Хорозова, която е носителка на титлата „Мис България - Пловдив” 2020. Победителката ще представи града ни на конкурса „Мис България”. Първа подгласничка стана номер 3 - Весела Тенева, a втора в класацията на журито беше номер 6 - Марина Иванова.

Гримьори, фризьори и стилисти от цяла България пристигнаха в Пловдив, за да се погрижат за перфектния външен вид на вече невероятните дами. Като тяхната цел беше да подчертаят тяхната естествена красота, а тоалетите бяха изцяло съобразени с модните трендове.

За доброто настроение на публиката се погрижиха певицата Веси Попова и балета на Bushido Club. Очаквайте съвсем скоро интервю с носителката на титлата “Мис България - Пловдив” в TrafficNews, в което тя ще разкаже повече за себе си и детайлите относно призванието, което е избрала.