Близки до Дженифър Лопес разкриват, че тя е "бясна и унизена" от раздялата със съпруга си Бен Афлек. По думите им Бен отложил подаването на молба за развод в опит да "защити" все още законната си съпруга, след като излезе информация, че двойката вече дори не си говори.

"Той я унижи, защото тя обяви пред всички, че той е любовта на живота й. Двамата имаха две сватби преди две години, което е някакъв вид рекорд, предвид, че те не са малки деца", коментира близък до двойката.

Твърди се също, че Дженифър е разстроена от брачната раздяла, тъй като това влияе сериозно и на децата им. "Има пет деца замесени в това", казва източникът. "Тя знаеше, че това ще повлияе на семействата им и не е приела напълно, че всичко е свършено." 

Дженифър е майка на близнаците Макс и Ема от предишния си брак с Марк Антъни, докато Бен споделя Вайълет, Фин и Самуел с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

През последните месеци някогашната влюбена двойка, която преди това се срещаше от 2002 до 2004 г., беше заснета без сватбените си халки и сега изглежда готова да продължи с развода си, след като последният опит за помирение се провали.

Холивудските звезди са усложнили допълнително раздялата си, тъй като отказват да си говорят лично или по телефона.