Скандалната Кристин Каменова, която изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай, публикува апетитна оферта за бъдещите абитуриенти в личния си профил в Инстаграм. 

Облечена в дълга червена рокля с огромно деколте, покрита с множество пайети и обула високи токчета, тя постна снимка, над която написа: " Отиди на бала с най-известните гърди! Остава месец до абитуриентските балове. Реших и аз да се включа в тазгодишната кампания, като бъда дама на един от тазгодишните абитуриенти.
Очаквам личните истории на тези от вас, които искат да бъда с тях в един от най-важните моменти в живота"

Блондинката все още не е разкрила на какъв принцип ще избира победителя, но най-вероятно скоро ще обяви подробностите. 

Лошото в случая е, че към момента няма особено голям брой желаещи, а коментарите под изкушаващата оферта са само 4. Най-вероятно Кристин Каменова събира участниците, които и пишат само на лични съобщения. 

Припомняме, че софиянката завършва интериорен дизайн и доста дълго време работи като танцьорка, но разбира, че това не е нейното призвание и се насочва в друга посока. 24-годишната Кристин се записва за участие в реалити предаване, а след това и хрумва идеята да тегли петцифрената сума, за да сбъдне мечтата си – да има голям силиконов бюст. След това заминава за Дубай, където има афера и дори се сгодява за местен ММА боец.