Преди месец Кристин Каменова изтегли кредит от 20 000 лева, за да си сложи импланти в бюста и да отиде в мечтания Дубай. Там тя срещна и любовта в лицето на местен ММА боец.

Софиянката завършва интериорен дизайн и доста дълго време работи като танцьорка, но разбира, че това не е нейното призвание и се насочва в друга посока. 24-годишната Кристин се записва за участие в реалити предаване, а след това и хрумва идеята да тегли петцифрената сума, за да сбъдне мечтата си – да има голям силиконов бюст. След това заминава за Дубай, където има афера и дори се сгодява за местен ММА боец.

„Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми”, сподели Кристин в Часът на Милен Цветков.

Напомпаната блондинка обаче, не иска да издава повече подробности, относно тази случка, защото била много ядосана, че след като в медийното пространство се разбрало за въпросния мъж хиляди златотърсачки са го издирили в Инстаграм и са поискали да го последват.

Относно скандала с голямата сума, която е изтеглила, за да си сложи силикон, моделката коментира: „Не мога да разбера, че хората си мислят, че това е нещо фрапантно! И други теглят кредити за разни глупости, но нямат смелостта да застанат и да си го признаят, както направих аз!

Както някои теглят пари, за да си купят новия Iphone, аз пък си сложих гърди, за да ги показвам, и защото за мен е важно личното ми самочувствие! Не го мислих много, много. Отидох, изтеглих парите и сега се радвам на гърдите си, които за мен са на първо място и ги показвам навсякъде”.

 Кристин допълва още, че ако има потребност от нещо друго, свързано с личното й достойнство отново ще изтегли кредит, ако е необходимо в двоен размер.

На въпроса как ще върне всичките тези пари тя отговаря : „Винаги има желаещи, които да върнат кредита . Въпреки това, аз имам как да си го връщам и го правя доста успешно – семейството ми помага, приятели ми също са зад мен”.

Според нея, възрастта, на която е в момента е идеалното време да направи всичко това, тъй като се чувства в разгара на живота си.

Като за финал Кристин отсича:  „Хората искат сеир,аз им го давам! Скандална съм и правя абсолютно всичко, което си пожелая! Освен това сбъдвам мечтите си - – хващам си някой, който да ми плаща почивките, цял месец се забавлявам и прибирам. Освен това кредита ми е върнат на 70% !”