Таксиметровият шофьор, който се скара с майка с количка разказа своята версия за случилото се преди дни на бул. „Свобода” до мол Пловдив. Припомняме, че наша читателка се оплака от отношението на шофьора, който започнал да я обижда, защото му направила забележка.

„Имах заявка на въпросния адрес. Чаках три минути на улицата, а според наредбите ни трябва да изчакаме 10, и ако тогава не дойде клиентът може да си тръгнем от адреса. Реших да кача колата на тротоара, за да е на сянка, докато чакам клиента. И от двете страни имаше достатъчно място да се мине. По закон трябва да има разстояние от сградата от 1,5 метра, а аз бях спрял още по-далеч”, обясни Славчо Желязков. Той допълни, че бил с дъщеря си на въпросната заявка.

Тогава покрай него минали две майки с колички, едната продължила, но другата отишла при него и започнала да му се кара и вика защото е спрял на тротоара. През цялото време той й говорил любезно, но жената му крещяла, твърди таксиджията.

„Казах й, че не преча на никого и има достатъчно място на тротоара, за да се мине, а аз след 5 минути ще тръгна”, твърди шофьорът. Тогава тя му казала: „ Сега ще видиш какво ще ти се случи”, като след това се върнала и снимала колата.

„Момичето беше във видимо нетрезво състояние”, твърди шофьорът.

Нашата читателка, която ни изпрати сигнала категорично отрече думите на шофьора. Било абсурдно твърдението, че тя е употребила алкохол. С него не е имало никакво дете, каза още младата майка.

Ето и историята на пловдивчанката за случая

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg