Такси, което само прилича на известна пловдивска компания, заблуждава пловдивчани и гости на града. Автомобилът привлича потенциални клиенти с надпис на предния капак, на който е изписано името на популярна таксиметрова компания под тепетата. Същевременно на другите надписи по автомобила пък е изписано името на друга компания - "ИНФО такси", за която е невъзможно да се открие "инфо" онлайн. Освен това върху автомобила е посочен номерът 6199, наподобяващ този на истинската компания.

TrafficNews.bg извърши проверка дали наистина този автомобил има общо с таксиметровия превозвач, чието име е изписано на предния капак. Оказа се, че няма никаква връзка и надписът е сложен без позволение. Автомобил с подобен регистрационен номер няма нищо общо с истинската компания, обясни нейният управител Страшимир Константинов.

Таксито бе засечено да дебне за потенциални клиенти на Автогара Юг. Семейство, излизащо от автогарата, реши да се качи в него, но бързо се отказа, видя репортер на TrafficNews.bg.

Бъдете бдителни и оглеждайте внимателно маркировките на таксиметровите автомобили и ценоразписите им, за да не ви изненадат с бомбастична и нереалистична сметка за превоза.