„Сузанита” лъсна по катерушки в детска площадка в Кършияка. Надписите са се появили преди дни по пързалката и беседката на къта, намиращ се на площад "Чехов". Вандалската проява от тийнейджърите не остана незабелязана от майките в района.

Те сигнализираха до редакцията на TrafficNews.bg за грозните надписи. Според тях най-вероятно хлапета са вилнели из площадката.

Освен името на дъщерята на Орхан Мурад , по катерушките се забелязва и името на още една фолк звезда-Андреа. Нашумялата песен „Направо ги разбивам” също „краси” детския кът.

Пловдивчани разказват още, че в тъмните часове на деня, площадката се превръща в сборен пункт на тийнейджъри. Те се катерят по катерушките, пият бира и надуват песни от смартфоните си.

„Това е едно от малкото места в района, където малчуганите могат да се радват на игри и забавления. Подобни грозотии нямат място там, както и на младежите. Има много други места да се забавляват и да пръскат хормони”, пише гневна майка.

Само за няколко месеца Сузаните се превърна в тийн идол. Песните и клиповете й, макар и скандални предизвикаха фурор сред подрастващите. Младото момиче стана най-обсъжданата певица.