В истински кошмар се превръщат нощите на хората живеещи на бул. „Източен”, сигнализира читател на TrafficNews.bg . От близо месец всяка вечер булевард „Източен”, в отсечката  между „6 септември”  и „Княгиня Мария Луиза”, става писта за мотори и коли с ръмжащи ауспуси,които въртят гуми и се надпреварват .

„Невъзможно е да се спи, имам малко дете,което с трудност от шумотевицата заспива вечер, дори и през затворени прозорци. Защо липсва контрол? Никой не е длъжен да търпи простотията на "безмозъчните гъзари" качили се на мотор. Сами се погребват, а после близките им се вайкат кой ги бил утрепал, организират им кампании за кръводаряване! Ами не го разбирам това! Служители от КАТ-Пловдив вечер да застанат по булевардите и да видят какво се случва. Булевардите ни не са писти за мотори!”, пише нашият читател.

По думите му тези надпревари се повтарят всека година през лятото, а от КАТ не взимат никакви мерки срещу това. Ако не могат да осигурят патрули, понеже да сложат камери за скорост, тъй като тормозът е голям, а се създават и сериозни предпоставки за тежки ПТП-та.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg