Истински кошмар преживяха пловдивчани снощи. На пъпа на Пловдив огромна пряспа сняг се сгромоляса от покрив на кооперация и се стовари върху две коли. Пловдивчани, живеещи, наблизо си помислиха, че има земетресение - толкова силен е бил грохотът и ударът върху автомобилите. Последствията за самите тях са очевидни - стъклата на прозорците на буса са изпочупени, снегът се е намърдал върху седалките на превозното средство, а покривът на другата кола е изкривен.

И като по чудо няма жертви! Просто защото в този момент на мястото не е имало нито един човек. Всъщност кооперацията на ул. "Д-р Владо" 2 – пресечка на Богомил, е нова и все още не е населена, разбра репортер на Trafficnews.bg. Ако там е имало човек, щеше да загине намясто, убедени са хората, живеещи наблизо.

Те се възмущават, че компетентите инстанции, които са приели обекта с този покрив, който очевидно не е изчислен така, че снегът да не пада от него, не са си свършили работата. Сега не може да се търси отговорност от живеещите в кооперацията, защото такива няма. Поштърпевшите се канят да подадат сигнали до РДНСК и до Инспектората на Общината. Защото са убедени, че ако сега не се вземат мерки, после може да има смъртен случай.