Една нова зала за функционален фитнес се превърна във втори дом на едни от най- популярните професионални треньори в Пловдив. Те самите казват, че РowerFit Пловдив e най-голямата и модерна зала за функционален фитнес в Южна България, но това за тях не е най - важното. "В Пловдив има прекрасни зали, оборудвани с последно поколение уреди и тренажори. Но от нашата дългогодишна практика ние знаем, че най- важни са хората и екипът, който работи на едно място. Другото не по-малко важно обстоятелство е доверието между треньорът и хората, които идват в залата да спортуват. Само тогава се постигат истински и трайни резултати" казва инструкторът Спас Делчевски. 

Залата се намира в бившия завод "Чайка" на бул. "Шести септември" и е оборудвана с най-високо качество уреди.  Тя отвори врати през октомври и в първия ден от откриването си стана домакин на състезанието по функционален фитнес Plovdiv Throwdown, организирано от MoVeTeam. Събитието се превърна в бойното кръщение на залата, а състезателите оставаха възхитени от организацията. 

РowerFit Пловдив вече е подготвил няколко състезатели, представящи страната ни на КросФит състезания по целия свят. В залата се провеждат индивидуални тренировки, а от понеделник стартираха и груповите занимания, в които може да вземе участие всеки, независимо от възрастта, пола и спортните му умения. 

Инструктурите провеждат Инсанити- тренировки -най-новата фитнес “лудост”, която идва от Америка. Инсанити е максимално интензивна – интервална тренировка, създадена от фитнес - звездата – Шон Ти.  По своята същност представлява тренировка, в която относително дълги периоди на упражнения с висока интензивност се редуват с кратки периоди на почивка.

Друга мания, която измества класическия фитнес са интервалните упражнения с висока интензивност, наричани хийт (НIIT). Тях също можете да практикувате в РowerFit. Работното време е съобразено с графика на работещите хора и е от 6.30 до 20.30 часа вечерта. Така че нямате никакво оправдание да не отделите поне час за само за себе си и да потренирате за здраве, добра физическа форма и високо самочувствие. 

Затова слагайте маратонките в сака и идете да се забавлявате! Там вече ви очакват! Първата тренировка е безплатна!

Кои са треньорите, които се събраха в  РowerFit четете в TrafficNews.bg.

За повече информация посетете РowerFit на адрес бул.6-ти Септември 237 (завод Чайка), както и във FaceBook и Inastgram: PowerFit Plovdiv.