Първото по рода си спортно-възстановително студио в Пловдив, предлагащо криотерапия на цяло тяло и ЕМС тренировки с XBODY,  беше открито от спортисти, любители, професионалисти и модели този понеделник в CRYO XBODY Wellness.

Студиото, съчетава ползите на две модерни технологии от света на спорта и медицината, които в последните години завладяват с невероятно бързи резултати. Хора, търсещи възстановяване след умора, травми, възпаления по цялото тяло, увеличаване на спортните си постижения, скоростно влизане във форма и извайване на стройни и здрави тела се радват на ползите на криотерапията и ЕМС тренировките.

Технологията на CRYO SAUNA (Whole Body Cryo Therapy) използва лечебната сила на студа по напълно безопасен и лек за хората начин, за разлика от потапянето в реката или тичане в снега. Модерната технология позволява в ежедневни условия, за по-малко от 3 минути за процедура да се използва студа за:

-възстановяване на мускулни болки и травми по опорно-двигателната система

-повишаване на имунитета

-стимулиране на кръвообращението

-лечение на множество кожни заболявания (псориазис и невродермит)

-премахване на целулит и отслабване

-цялостна регенерация на тяло.

При една процедура тялото изгаря до 1000 калории по време и след снежната сауна. Освобождаването на хормоните на щастието, е допълнителен плюс на процедурата, който след излизане от крио сауната изпълва тялото с енергия и жизнена сила. 

XBODY е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация на тялото (EMC), с която лесно може да се:

-изгради и оформи хармонично мускулите

-намалят телесните мазнини

-подобри метаболизма и кръвообращението

-повиши тонуса в  мускулите

-поддържа мускулната еластичност

-оформи мечтаното тяло, сваляйки до 6 см от талията за месец

Телефон за връзка: 0896440660

Адрес: Алеко Константинов 15, кв. Мараша, Пловдив

*Рекламна публикация