Смесете тези 3 съставки и ще получите мощна домашна напитка, която ще ви помогне да загубите излишните килограми и да приведете линията си в най-добра форма до лятото.

Тя се прави само от 3 съставки и може да помогне за регулиране на бавния метаболизъм, както и в случай на синдром на мързеливо черво, и по този начин помага за отслабване.

Тази комбинация от съставки може също да стимулира отделянето на натрупаните токсини.

Съставки:

3 лимона
1 чаша нарязан магданоз
5 стръка накълцана целина
6 чаши вода

Подготовка:

Обелете лимоните и премахнете семките. Смесете всички съставки (с изключение на водата) в блендер, след това добавете водата и разбъркайте отново.

Пийте тази напитка три пъти на ден в продължение на три дни. Освен това е важно да ядете много зеленчуци, особено маруля, която засилва метаболизма и изгарянето на мазнини, пълнозърнести храни и антиоксиданти.

Ето как действат съставките на тази напитка върху тялото:

Магданозът съдържа две групи уникални съставки: ароматни масла, които го карат да мирише толкова силно и флавоноиди, които съвместно елиминират токсините от тялото.

Лимонът е пълен с витамин С и други полезни хранителни вещества, които намаляват мастните натрупвания и могат много успешно да понижат холестерола по напълно естествен начин.

Целината също понижава нивата на холестерола, но също така стимулира отделянето на токсини.