Официално сезонът на летните концерти се откри! Тази година събитията са толкова екстремни, че са извънземни. За наше щастие фестивалните прически са все още от този свят. Ето и няколко от нашите любими фестивални визии, които ще са модерни цялото лято:

брокат, Брокат, БРОКАТ

Брокатът в корените не е само за фестивали или за партита с тема 90-те години, той е перфектният аксесоар за всяка прическа, най-вече за бохемските плитки. Тайната на ефекта на тази прическа е да смесите блясък с твърд гел и да го нанесете върху корените, вместо просто да поръсите.

Започнете с влажна коса и изсушeте с Термалната Четка 24мм. на Elchim, за да създадете едри морски къдрици. Започнете да сплитате предната част на косата и всяка страна до такава дължина, че краищата им да се срещнат, и ги сплетете заедно. Използвайте малка четка (стара четка за фон дьо тен ще свърши чудесна работа!), за да разнесете гела с броката, но не повече от 2-3 см от корена. Тази страхотна прическа ще издържи цяла нощ и е лесна за измиване, когато партито свърши.

Футуристичен кок

Ние обожаваме различните стилове: висок кок, нисък кок, наполовина отпуснат кок, дори и сплетен кок! За да получите този креативен вид, разделете косата си на две равни части и я вържете на две опашки. Можете да ги завържете високо на главата или ниско отзад, както повече ви харесва. За повече обем, използвайте преса Natures Touch Elchim, която може да откриете в търговската мрежа на козметична компания Christian of Roma. С нея може да създадете безкрайни интерпретации на къдрици и вълнисти коси, благодарение на гъвкавостта на уреда и заоблените му форми. Усучете къдриците, колкото по-стегнато, толкова по-малък ще е кокът. Навийте усукания кичур около основата на опашката и подсигурете с фиби или ластик. Повторете с втория кок. Напръскайте добре коковете с лак за коса за максимална издръжливост.

Сплетена корона

Короните от сплетени цветя са толкова демоде вече, но това лято кралицата на прическите е друга корона, сплетената от собствената ви коса. Това е най-сладката прическа за горещите дни. Има няколко варианта за сплитане, но ние предпочитаме холандския. Като за начало, разделете косата на две равни части. Започнете от лявата част на тила, сплетете косата до края. Издърпайте няколко кичура, за да подчертаете лицето. Довършете плитката и я захванете с ластик. След това започнете с втората плитка от дясната страна на тила, сплитате до долу и завързвате с ластик. Увийте лявата плитка около главата, като пъхнете края й под основата на дясната плитка. След което увийте и дясната плитка около главата под лявата и скрийте края й под основата на лявата. За идеален завършек, издърпайте леко краищата, за да създадете повече обем на плитките. Последната стъпка е подсигуряването на прическата с няколко фиби, за да остане всичко на мястото си през цялото време. Всяка дама може да направи тази прическа независимо от дължината на косата си. Ние сме развълнувани, че е тук точно навреме за лятото.