Всички знаем, че водата е една от най-здравословните напитки, но можем да я направим дори полезна и ефективна за загуба на тегло с тази лесна напитка.
Тази магическа напитка намалява подутостта и подобрява храносмилането. Носи името на нейния създател - Синтия SAS, диетолог.

Освежаващата вода "Саси" е вкусна и приятна отвара, която ще освежи тялото ви и ще ви хидратира отвътре. В рамките на 4 дни - без гладуване, без фитнес, нито строга диета - можете да намалите мазнините, натрупани в стомаха и стените му до 10см в кръста!

Необходими съставки:

· Вода (минимум 8 чаши, може и повече, ако искате)
· 1 чаена лъжичка настърган корен от джинджифил
· 1 прясна краставица - обелете и нарежете на тънки филийки
· 1 лимон, средна големина, нарязан на филийки
· 12 листа мента от градината

Приготвяне:

Посочените съставки се смесват с водата. Поставете сместа да престои една нощ, всички хранителни стоки да се освободят своя аромат. Процедете я и е готова за пиене!

Самата напитка няма да направи чудеса, но в комбинация с умерена диета, разделена в 5 малки хранения, плодове и зеленчуци, които съдържат много вода, както и редовна физическа активност, вашето тяло ще става все по-слабо, корема плосък и всичко това без нито един ден гладуване. Мотото зад това е да се запази тялото хидратирано през цялото време с поддържането на нивото на течността, което пък ще предотврати подуване на червата и запек, пише Cluborfei.com

Вашата цел трябва да бъде да изпиете всичката вода до края на деня и да подготвите нова доза на следващия ден.

Няколко "трябва" и "не трябва":

В тези 4 дни, следвайте следните съвети:

· Избягвайте сладкo;
· Избягвайте храни и закуски, богати на мазнини и калории;
· Започнете да консумирате здравословни зеленчуци в малки порции;
· Правете основните физически дейности;