Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори на още една удобна локация в Пловдив. Най-новата ѝ манипулационна се намира на ул. „Авксентий Велешки” №43 в суперцентъра на града. Тя е с работно време от 7:00 ч. до 15:00 ч. в дните от понеделник до петък.

Лабораторията работи както по НЗОК, така и срещу заплащане. Нейните пациенти могат да избират от голям брой профилактични изследвания на намалени цени. А също да се включат в безплатните анализи, за които има само такса манипулация. До края на месец октомври 2023 г. това са кръвна захар и пикочна киселина. Повече за различните профилактични кампании може да откриете на www.lina-bg.com.

Повече за „ЛИНА”

„ЛИНА” е национална верига лаборатории с над 24 години история и с най-модерната апаратура в Югоизточна Европа. В град Пловдив тя разполага с голяма централна лаборатория срещу „Акваленд”  и с мрежа от 10 манипулационни, чийто брой постоянно нараства. С техните адреси и работно време може да се запознаете тук.

Резултати всеки ден

Лаборатория „ЛИНА” предоставя резултати всеки ден, които могат да се проверяват онлайн.  Тя предлага и различни услуги, като домашно посещение от лаборант. Посещението за вземане на проби е на цена от 15 лв., като изследванията се заплащат допълнително. За услугата е необходимо предварително записване на тел.: 0700 10447.

Генетични анализи в сътрудничество с пионерите в своята област

В манипулационните на лаборатория „ЛИНА” може да дадете проби и за изследвания на Националната генетична лаборатория (НГЛ).

Изследванията на НГЛ включват:

*Дородова диагностика,

*Изследвания за хромозомни болести,

*ДНК анализ за многенни болести,

*ДНК анализ за различни предразположения,

*ДНК – фармакогеномика,

*Метаболитни и ензимни изследвания за вродени метаболитни генетични болести .

Списък с анализите е публикуван в раздел Медицинска генетика на сайта на „ЛИНА”.