Искате ли да станете част от професионално обучение в академиите на BES в Милано или на TONY&GAY в Лондон? Мечтаете ли да се докоснете до световноизвестни стилисти и да се усъвършенствате? Тогава този текст е за вас!

Обучението на ALFAPARF през юли в руската столица Москва отмина. Лектор беше едно от известните имена не само в Европа, но и в света - Руслан Татянин. Обучението ще остане в сърцата на българските стилисти, които успяха да почерпят от уменията чу.

Дорета Атанасова е била част от това приключение заедно с групата български фризьори, които посетиха Москва. Тя е запленена от енергията и уменията на Татянин. Ето какво споделя една от стилистките, която е част от техническия екип на козметична компания Christian of Roma:

,,Ако трябва с няколко думи да опиша Руслан Татянин, това са харизма, очарование, захлас... Харизма, защото той притежава магнетичната способност да задържа вниманието върху себе си! Очарование, защото умее да въздейства както на сцената, така и при непринуден разговор! Захлас, защото всеки, до когото се е докоснал неговият талант, гледа и слуша с обожание гласа и ръцете, които творят изящества!”

Тя разказва, че Руслан Татянин е мечтаел като дете не за кариера на стилист, а за артист и ако майка му не го била разубедила, вероятно сега щяхме да свързваме името му с киното. За добро или не, той се насочва в едно друго поприще, в което се изисква не по-малко артистизъм и обаяние.

Дорета Атанасава споделя, че не напразно наричат Руслан Татянин маестрото на дългата коса. Той твори луксозни прически, които правят всяка дама да изглежда перфектно, романтично, секси. Всеки път различна в зависимост от повода, за който е предназначена прическата. Такива са били и темите върху, които е работила българската група в академията на ALFAPARF в Русия.

,,Създадохме няколко визии и вариации на прически за дълга коса, които пречупени през призмата на собствения ни талант и сръчност изглеждаха така, сякаш са готови всеки момент да се качат на червения килим, за да получат своите Оскари. Всеки от нас успя да пресъздаде показваното от Татянин, като вмъкна нотка от собственото си въображение, което бе и целта на маестрото. Благодарение на начина, по който Татянин води своя мастер клас, на лекотата, с която обяснява и вдъхновението, в което гори,  докато работи и най-сложните техники се оказват лесни за изпълнение и реализация и не след дълго се вижда как и под нашите пръсти се случват чудесата, които творят Руслан Татянин и екипа му.

Тъгата в очите ни при раздялата, нетърпението в сърцата ни за нови срещи, са показателни за емоцията, която изпитахме от срещата с тези невероятни хора - творци и учители! Приказката Руслан Татянин и Москва е сбъдната мечта, която реализирахме с помощта на Christian of  Roma - нашите партньори и приятели, на които сърдечно благодарим и искрено вярваме, че ще продължават да сбъдват мечтите ни”, споделя Дорета Атанасова.

Ако искате и вие да се обогатите под зоркото око на стилисти от класата на Татянин, не се чудете, а се запишете. Christian Of Roma организира още две обучения. Първото е от 9 до 12 октомври 2017 година. То ще се проведе в Милано и ще бъде на италианския бранд BES д лектор Саверио Палма. Следващото и последно обучение за тази година ще се проведе през ноември месец. То ще бъде в Лондан в школата на TONY&GAY.

Искате ли да станете част от професионално обучение в академиите на Sexy Hair в Калифорния и на BES в Милано? Мечтаете ли да участвате в престижния международен конкурс на Alfaparf – Next color GenHAIRation? Бленувате ли да покажете Вашите опит и талант на топ стилисти от Америка, Япония, Европа и Русия, получили международно признание, работили за Milano Fashion Week и New York Fashion Week? ВИЖТЕ КАК - ТУК