Изворна вода „Бачково“ в съвместна социална инициатива с болниците от групата на „Булфарма“. През изминалия месец юли, настоящия август и предстоящия септември всеки пациент, изписан от лечебните заведения, получава безплатно бутилка изворна вода „Бачково“ от 1.5 л. Кампанията за раздаване на бутилки с изворна вода се реализира на територията на всички клиники и отделения на болниците „Софиямед“ - София, „Пълмед“ - Пловдив, „Бургасмед“ - Бургас, „Здраве“ - Пазарджик, „Здраве“ - Велинград, и „Проф.д-р Д.Ранев“ - Пещера. Инициативата цели да ни напомни, че водата и здравето са неразривно свързани.

Изворна вода „Бачково“ е онзи незаменим елемент, който дарява живот на клетките. Тя участва в преноса на кислород и хранителни вещества до клетките на организма, в обмяната на веществата в организма, в поддържането на  телесната му температура. Водата пречиства от токсините и възстановява жизнеността на организма.

Затова изворната вода „Бачково“ безспорно е от жизнена необходимост за правилното функциониране на организма, особено през летния период. Водещото предимство в състава на изворна вода “Бачково” е нейният показател PH 7.23, който показва неутрална стойност на киселинност, позволяващ ежедневна употреба без излишно натоварване на човешкия организъм. Изворна вода ”Бачково“ предлага един висококачествен продукт с неутрално рН, което осигурява естествена и здравословна среда за нормална функция на всички човешки органи. Приемането на достатъчно количество вода е важна предпоставка за правилния растеж и развитие на човешкия организъм. Природно обусловеният състав и съдържание на минерали и соли в изворна вода “Бачково” я прави изключително подходяща за развитието на деца от най-ранна възраст до столетници и позволява консумацията й без ограничение. Изворната вода комбинира две предимства – алкално-киселинен баланс и пренасяне на енергия от планински извор, а именно естествен каптиран извор, разположен  в резерват.

“Червената стена” в планина Родопи е под закрилата на ЮНЕСКО. Изворът е разположен в живописната Родопи планина и водата, извираща от недрата му, се бутилира без допълнителни обработващи технологии, предоставяйки на потребителите планинска и кристалночиста вода. Чрез постоянен контрол на SGS Insitut Fresenius Германия, най-престижният независим институт за изследване на качеството на напитки и храни, „Нова Трейд“ ЕООД гарантира на своите клиенти безопасността на процеса на бутилиране на изворна вода „Бачково“, нейното качество и контрол на нейния състав. Компанията е единственият производител на бутилирана изворна вода на територията на Република България, чийто продукт е под независимия му контрол. Бутилирана до извора, в супермодерен завод, оборудван с високотехнологична система, водата „Бачково” остава недокосната от човешка ръка през целия процес, гарантирайки естествен и неповторим вкус.

*Рекламна публикация