Онзи ден попаднах на видео в социалната мрежа за опасностите от джинджифила. Авторът толкова много критикува джинджифила, че почти го сравнява с отрова с бавно действие.

Именно това видео ме подтикна да проведа експеримент.

Това пише потребител в здравен форум, който разказва подробно за експеримент, който е провел, свързан с този продукт, пише Zdrave.to. 

В продължение на месец ядох джинджифил, а също така го добавях към чая си. Резултатът бе поразителен. 

Кръвното ми се нормализира

Ако следите канала ми от дълго време, трябва да знаете, че страдам от хипертония отдавна. Но джинджифилът ми помогна да се отърва от това заболяване. Първите няколко дни след консумацията кръвното спадаше леко само за няколко минути. Но след това постепенно се нормализираше.

Подобряване на имунитета

През този месец нямах никакви здравословни оплаквания. Ще ви дам пример с леля ми. Тя от 3 години консумира чай само с добавка джинджифил. През това време не е имала дори настинка.

Подобрение на съня

След първия прием, за първи път от много време, успях да спя нормално.. По-рано заспивах в 11 часа вечерта и се събуждах в 9, но уморен. През целия ден винаги ми се спеше. Джинджифил ми помогна с това. Заспивах в 11, но се събуждах в 7 пълен с енергия за целия ден. 

Отрицателни последствия:

За целия месец ядене на джинджифил открих само един отрицателен фактор. Към края на експеримента получих запек. Не знам дали това е свързано с продукта, но фактът остава. Това никога досега не ми се е случвало.

Не забелязах други промени. Но за разлика от други „интернет инструменти“ джинджифилът наистина показа добри резултати. Мисля, че ще продължа да го използвам.