В тази статия ще ви покажем 7 грешки, които трябва да оставите зад себе си тази година, когато става въпрос за красотата. Красотата е важна, а животът е динамичен. Денят е кратък и всеки ден може да ни погълне много бързо. Ако не сте обръщали внимание на тези неща миналата година, не забравяйте да им обърнете внимание през тази година.

[/userfiles/files/1%20%281%29.jpg]

Не гризете ноктите си 
Ако вече сте го направили, е време да се отървете от този вреден навик от детството. Зъбите не служат за оформяне на ноктите, когато в магазините има много стилни, елегантни и модерни комплекти за маникюр.

[/userfiles/files/2%2861%29.jpg]

Внимателно с акнето 
За такива навици обикновено най-много ни се карат нашите майки. Недейте сами да правите експерименти с вашата кожа, защото няма да постигнете нищо хубаво. Посетете дерматолог. 

[/userfiles/files/3.jpeg]

Не се страхувайте да експериментирате 
Няма как да знаете какво е добре за вас, докато не опитате. Може би синьо червило е правилният избор, пише Cluborfei.com

[/userfiles/files/4%2858%29.jpg]

Спане с грим - Категорично не! 
Дори в случайте, когато сте се върнали от лудо парти, не забравяйте за кърпичките за изтриване на грим, които съхранявате до леглото. За това, няма милост!

[/userfiles/files/5%2856%29.jpg]

Избягвате защитен фактор
Кремът за слънчеви бани със защитен фактор е най-добрият метод против стареене на кожата. Нанасяйте го преди всяко излагане на слънце, преди да поставите пудра, дори и в мрачни дни.

[/userfiles/files/6%2848%29.jpg]

Не подстригвате косата си редовно
Няма нищо по-грозно от момиче с увредена коса. Не съхранявайте косата си дълга на всяка цена. Поддържайте качество, освободете се от изсушените върхове и подарете на косата си свежест и блясък.

[/userfiles/files/tumblr_levrscfwya1qd6epuo1_500_large-32x82LemvDswDMmCRioo97.jpeg]

Регенерация
Не нанасяйте балсам и маска за коса на темето, защото изсушава и разрушава. Балсама е предназначен за върховете. А що се отнася до кожата ви, в различен период от годината и е необходимо различно третиране. И така, бъдете гъвкави и свежи.