Пияна пловдивчанка заби колата си в бус и се преобърна на таван. Инцидентът е станал в началото на май, а днес Районен съд наказа жената за каскадьорските й изпълнения.

Около 21:00 часа на 08 май Цветелина Петрова управлявала лекия си автомобил, като на една от улиците не преценила скоростта си и разстоянието си до паркиран на пътното платно товарен автомобил Пежо Боксер, като се блъснала в него. Управляваният от нея автомобил се обърнал.

Веднага пристигнали полицейски служители, повикани от свидетел на инцидента. Цветелина била видимо неадекватна и лъхала силно на алкохол, при което била тествана с техническо средство, като резултатът отчел 2,70 на хиляда алкохол.

Днес Петрова се изправи пред съда. Тя призна вината си и поиска споразумение с прокуратурата. Оказва се, че 41-годишната пловдивчанка не за първи път се качва пияна зад волана.

През 2011 година, Петрова е била съдена отново за шофиране под въздействието на алкохол. Тогава е била хваната с 1,83 промила алкохол. Наказана е била с 3 месеца условно и 5 месеца лишаване от право да управлява автомобил.

9 години по-късно Цветелина отново получи присъда за същото провинение. Районен съд й наложи отново условно наказание – 8 месеца, с 3 години изпитателен срок. Петрова няма право да сяда зад волана година и половина. Освен това е глобена и с 190 лева.