"Колегата се вряза в мен, след опит да направи обратен завой. Най-вероятно не ме видя. Добре, че ударът беше в джантата, защото ако беше в средата на рейса, жените щяха да изхвърчат през вратата. Пътничките са сериозно пострадали, едната беше с кървяща рана на главата", коментира пред наш репортер шофьорът на автобуса от катастрофата в Тракия.

Припомняме, че две жени са пострадали при катастрофата на улица "Съединение" в Тракия. Както TrafficNews.bg съобщи, инцидентът станал между автобус и лек автомобил в района между Форума и Пето РУ.

Автобус по линия №99 се е ударил с внезапно отнел му предимството лек автомобил. Инцидентът стана на метри от пешеходната пътека пред местната поликлиника.

Две жени са пострадали при катастрофата между автобус и кола в ТракияИнцидентът е станал заради отнето предимсто 

Водачът на леката кола пежо също бе на мястото на инцидента. Пробата му за алкохол е била отрицателна, както и тази на автобусния водач. Последният сподели още пред наш репортер, че в превозното средство имало около 10 пътника.

Пострадалите жени са били на седалките в средата на рейса. От удара са изхвърчали напред и са се ударили в металните дръжки. Водачът пръв е сигнализирал за инцидента на спешния телефон 112.

На място полиция регулира движението.