Пловдивската "Пътна полиция" скоро ще има нов началник, научи TrafficNews. Настоящият началник на сектора Венелин Младенов става началник на "Охранителна полиция" в ГД "Национална полиция". Той бе назначен в края на 2019 година, точнопреди две години, като предшественикът му Димитър Димитров бе сменен от тогавашния директор на полицията ст. комисар Йордан Рогачев заради слаби резултати. Според източници на медията , вакантното място на Маринов ще бъде заето от Йордан Милушев. Той е дългогодишен служител на КАТ, но по при управлението на ст. комисар Рогачев е изпратен в РПУ - Първомай. Сега отново е в "Охранителна полиция". 

Крачка напред в кариерата прави и друг биш началник на КАТ - Пловдив - Радослав Начев. 

Гл. инспектор Начев оглавяваше Специализираните полицейски сили, а сега му предстои да стане зам. началник на столичния КАТ.

Радослав Начев е в системата на МВР от 16 години. През 2011 година той оглави сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Пловдив. Той бе най- младият началник на КАТ в историята на дирекцията, но въпреки това по време на управлението му секторът имаше много добри резултати. 

Венелин Младенов е роден през 1971г в Девин. Започва работа в системата на МВР през 2000 година, когато е назначен за районен инспектор в Шесто РУ Пловдив.  Заемал е изпълнителски и ръководни длъжности в районното управление. През 2017година поема ръководството на отдел “Охранителна полиция” към ОДМВР Пловдив.