Гонките по Асеновградско шосе продължават. За това сигнализираха читатели на медията ни. Както TrafficNews съобщи, нерегламентирани гонки се проведоха по Околовръстното на Пловдив и Асеновградско шосе. На предоставени до медията ни кадри се виждат опасните маневри, някои дори живото застрашаващи за останалите участници в движението.

Опасни гонки в Пловдив! БМВ-та фучат с бясна скорост, изпреварват срещу колитеСпоред жител на Столипиново, Феро е организатор на нерегламентираните състезания

В социалните мрежи продължават да се въртят клипове на нерегламентирани състезания по пътната отсечка , свързваща Пловдив и Асеновград.

Участници и публика си публикуват сторита във Фейсбук, на които се виждат кадри от дръпка между три БМВ-то. Гонката е започнала от кръговото между шосето и Околовръстното и продължава след надлеза до поделението. Това е същото място, за което медията ни писа преди дни.

На едно от сторитата дори е запечатано името на автора на клипа. Оказва се, че един от снимащите е син на Феро Бобата, който според читателите ни е организатор на състезанията и е един от състезателите.