Брутална тапа от автомобили задръсти движението по бул. „Княз Борис III Обединител“ в Пловдив. На кадри, разпространени във фейсбук, се вижда как стотици автомобили пъплят от Колелото на Панаира посока Центъра. Потребители споделят, че преминаването през отсечката коства около 30 минути.

Това се случва макар пробивът под Водната палата още да не е започнал. Той  предвижда да се премахне кръговото кръстовище, като с последното ще прекъсне връзката изток-запад по бул. „Марица – Юг”. Тепърва от фирмата изпълнител ще правят организацията на движението, което да се одобри от КАТ и ОКТ. Припомняме, че след това се очаква да се затвори едното платно на Панаира.

Транспортният ад на Пловдив чука на вратата – започват най-тежките ремонтиЧакат строително разрешение за Водната палата и Южния обходен колектор

Това не далеч не е първата голяма тапа, която се образува днес в Пловдив. Рано сутринта километрична опашка се имаше и на един от входовете на града. Задръстването започваше от Голямоконарско шосе и стигаше чак до сградата на Областна управа на булевард "6 септември".

Голяма тапа на един от входовете на ПловдивКилометричната опашка започва от Голямоконарско шосе и продължава до Областна управа